reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

As jaki cudaczek maleńki :-)
mrówka widzisz ja tez nie bardzo mam o czym pisać, od czasu do czasu podczytuje, ciesze się razem z dziewczynami i razem z nimi płaczę....
ale nie zapomniałam....pamiętam.....

Czarna a jak w końcu z tym Twoim chłopem??? chce dzidzi czy nie, bo jak ostatnio czytałam, to było że chce....
oj te chłopy....

reklama
Bibianka , a Ty co spać nie możesz? powinnaś być wypoczęta w trakcie staranek:tak:
U nas tak : ON chce ale ewidentnie sie boi , ale coraz częściej rozmawiamy więc jestem dobrej myśli.
I cały czas zwarta i gotowa , bo odstawiłam plastry , obserwuję siebie i wszelkie objawy , będziemy celować na synka.
Już tu pisałam , że nawet jak cie nie było , to ja zamykam oczy i widzę Twojego Filipka i jego roześmianą bużkę . Buziaczki i &&&&& za rodzeństwo dla niego..

As jaki śłiczny cudaczek,gratuluję udanej wizyty i aby już tak było do końca:)))Wiesz,że Ty dla mnie i to twoje 9 centymetrowe szczęście to jak światełko w tunelu???
Witam wszystkie dziewczęta i Ciebie Bibianko:)) Jutro mam rozmowę o pracę,zobaczymy co to za firma i jakie warunki,bo za dużo w necie o nich nie ma...aspiruje na asystentke dyrektora;) A widzę,że tutaj chyba nie ma mamusi z działalnością,bo nikt nic nie pisał,a ja się zastanawiam jak to jest jak się zajdzie w ciążę w takiej sytuacji,bo my mimo wszystko zaczynamy dzisiaj boboseksy,bo w niedziele owulka ma się pojawić i idziemy z moim małżem na żywioł...stwierdziliśmy ostatnio,że od 20 maja czyli od dnia zabiegu strasznie nam się mąci w życiu,ciągle jakieś większe lub mniejsze kłopoty więć jeżeli jak to mój W. powiedział "reaktywujemy" naszą kruszynkę to wszystko wróci do normy:)))Buziaczki dla wszystkich i miłego dnia kobitki:***

As gratuluję fajny(a) maleństwo ;). Witam wszystkie, dawno nie zaglądałam. Wczoraj byłam na wizycie mały rośnie jak na drożdżach, waży już całe 1500, lekarz się śmieje ze jak na ten etap ciąży to olbrzym, ale od przybytku głowa nie boli i trzeba się cieszyć bo lepiej jak większe niż mniejsze ;), no i mam od tego tygodnia zacząć liczyć ruchy maleństwa.

reklama
As super wieści i śliczne fotki:tak:teraz już loozik kochana skoro wszystko jest dobrze to nie masz powodów do zmartwień:tak:
Karola- my też na jednej Wigilii nie poprzestaniemy,
Kasiuleczka- super ,że zajrzałaś do nas.
Czarna- ja też jestem za tym żebyś zgwałciła tego twojego M:-D
Agniesia- ja niestety nie wiem jak to jest z działalnością gospodarczą.
A ja wstałam i nic mi się nie chce ,a mam do zrobienia ratatuj z mięsem mielonym.

Do góry