karola1388
Poprostu żyj...
witajcie kochane.czytam codziennie jestem na biezaco mialam isc w pon na cytomegalie,ale bylam jeszcze zasmarkana i stwierdzilam,ze lepiej zaczekac niz znowu za pare tygodni poprawiac wyniki i ide jutro z rana.trzymajcie kciuki zeby ten poziom juz spadl...kasiu24 serdecznie gratuluje bardzo mnie ciesza takie pozytywne wiadomosci.oby cale 9 miesiecy byly spokojne tego ci zycze.aniunia to moze jesli bedzie ok obie zaczniemy sie starac w tym samym czasie???? bo jesli u mnie wszystko bedzie dobrze i ginka pozwoli to w grudniu w polowie bedziemy dzialac:-( tylko,ze im blizej tej mysli tym bardziej sie boje...bardzo...as76 trzymam &&&&&&& zeby bylo ok napewno bedzie daj znac co i jak.karola81 zobaczylam twoje suwaczki i nie powiem dalas mi nadzieje na to,ze jednak mozna... zazdroszcze...a co do swiat to my zawsze jezdzimy na 2 wigilie...do mojej mamy i siostry i do tesciow.w 1 dzien swiat do jednych dziadkow mojego meza a w 2 do drugich tez z jego strony,bo moi niestety nie zyja juz...uwielbiam swieta...ten klimat,skrzypiacy snieg pod butami,kolorowe swiatelka w oknach sasiadow,choinki,ta cisze na ulicach,pieknie przystrojone sklepy...ehhh...ja w tym roq znowu bede ono przystrajac zeby ladnie wygladało.a my teraz wybieramy piosenke na pierwszy taniec na wesele,bo jestesmy tylko malzenstwem cywilnym po slubie cywilnym,a w czerwcu mamy koscielny no i wlasnie orkiestra kazala nam sie zdecydowac na jakas piosenke na 1 taniec...mamy 2 typy karola krawczyka-bo jestes ty i jesio jedna taka znana ale nie pamietam teraz tytułu...i w przyszlym roq ostre przygotowanka a w styczniu musze pojezdzic za suknia...ehhh...przeraza mnie to wszystko...uciekam kochane bo zmeczona jestem i wstac trzeba ehh...dochodze do wniosku,ze idzie zima,bo powietrze jest juz coraz ostrzejsze.a dzis na poprawe nastroju kupilam sobie 2 komplety faaaaaajnej bielizny...a co!!!!
MOJE ANIOŁKI 07.04.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...
MOJE ANIOŁKI 07.04.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...