reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie kochane.czytam codziennie jestem na biezaco:tak: mialam isc w pon na cytomegalie,ale bylam jeszcze zasmarkana i stwierdzilam,ze lepiej zaczekac niz znowu za pare tygodni poprawiac wyniki i ide jutro z rana.trzymajcie kciuki zeby ten poziom juz spadl...kasiu24 serdecznie gratuluje bardzo mnie ciesza takie pozytywne wiadomosci.oby cale 9 miesiecy byly spokojne tego ci zycze.aniunia to moze jesli bedzie ok obie zaczniemy sie starac w tym samym czasie???? bo jesli u mnie wszystko bedzie dobrze i ginka pozwoli to w grudniu w polowie bedziemy dzialac:-( tylko,ze im blizej tej mysli tym bardziej sie boje...bardzo...as76 trzymam &&&&&&& zeby bylo ok napewno bedzie daj znac co i jak.karola81 zobaczylam twoje suwaczki i nie powiem dalas mi nadzieje na to,ze jednak mozna...:tak: zazdroszcze...a co do swiat to my zawsze jezdzimy na 2 wigilie...do mojej mamy i siostry i do tesciow.w 1 dzien swiat do jednych dziadkow mojego meza a w 2 do drugich tez z jego strony,bo moi niestety nie zyja juz...uwielbiam swieta...ten klimat,skrzypiacy snieg pod butami,kolorowe swiatelka w oknach sasiadow,choinki,ta cisze na ulicach,pieknie przystrojone sklepy...ehhh...ja w tym roq znowu bede ono przystrajac zeby ladnie wygladało.a my teraz wybieramy piosenke na pierwszy taniec na wesele,bo jestesmy tylko malzenstwem cywilnym po slubie cywilnym,a w czerwcu mamy koscielny no i wlasnie orkiestra kazala nam sie zdecydowac na jakas piosenke na 1 taniec...mamy 2 typy karola krawczyka-bo jestes ty i jesio jedna taka znana ale nie pamietam teraz tytułu...i w przyszlym roq ostre przygotowanka a w styczniu musze pojezdzic za suknia...ehhh...przeraza mnie to wszystko...uciekam kochane bo zmeczona jestem i wstac trzeba ehh...dochodze do wniosku,ze idzie zima,bo powietrze jest juz coraz ostrzejsze.a dzis na poprawe nastroju kupilam sobie 2 komplety faaaaaajnej bielizny...a co!!!!:-D

MOJE ANIOŁKI 07.04.2008 ( 5 TYG ) *... 04.05.2008 ( 6 TYG ) *...

reklama
Ja też czekam, i tylko odświeżam stronę:):-)
a przy okazji pozostałym gratuluję udanych wizyt lekarskich:)
aniunia skoro gin mówi to starać się:)

Jestem kochane .
Wróci8łam dosłownie 15-20 minut temu,ale było warto jestem megaaaaa zadowolona :-D:-D
Nasza iskierka ma 9,5 cm i uciekał skubaniec mały i nie dał się zmierzyć.
Żywe sreberko :tak:i pięknie kopał .:-D:-D:-D
Maluch znów nieco nadrobił i lekarz powiedział oj chyba będzie dużeeeee :szok::-D:-D:-D
Mam całą fotorelację 6 fotek maluszka.
Kazał mi mówić stop jak chciałam konkretne zdjęcie :-D:-D
W ten sposób mam czaszkę ,kręgosłup,maluszka w całości itp...
Ogólnie odpowiadał szczegółowo na moje pytania i sam opisał na bieżąco całe USG i te narządy ,które było widać :-):-)
Jest SUPER !!!!!
Fotki za chwilkę ,bo muszę wybrać.:eek::eek:

Kości się rozchodzą z racji obciążenia łożyskiem,bo jest na dole i uciska.
Minie razem z rozwojem ciąży.
Muszę zmienić suwak bo maluch nadgonił prawie tydzień .
Dziś jest 15 tyg i 2 dni ,więc to już 16 tc.:szok::-D
Szyjka długa i zamknięta 47 mm ,więc minęło zagrozenie bezpośrednim poronieniem UFFFF
Leteinę powoli mam odstawiać ,Nospę zostawić 3x1 i zacząć brać witaminki jak mam ochotę ,bo konieczności nie ma.
Wszystkie wyniki dobre ,maluch rozwija się wzorcowo .:-):-):-)
Obiecane fotki.

Załączniki

• img385.jpg
    img385.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 64
  • img386.jpg
    img386.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 61
  • img387.jpg
    img387.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 65
  • img388.jpg