reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ja już nie wiem co jest....... te kłucia od nocy, nadal są... ogólnie rano byłam na pobraniu cytologii i tak strasznie mnie bolało... nie wiem co ona mi tam zrobiła, ale tak mnie bolało... i teraz te kłucia w jajnikach i pachwinach... takie pulsowanie aż w udach..... masakra;/

reklama
wzięłam tylko 1.. ale nic nie dała i magnez wzięłam....
panikuję.. bo tak cholernie się boję, że znów coś może iść nie tak....... cholera no!!
już na gwiazdkę zażyczyłam sobie detektor tętna... normalnie jakaś masakra..

Ilona spokojnie wiem ze łatwo powiedziec ale newry nic nie pomoga połóż sie wygodnie odpoczywaj
ja tez tak mialam wszystko zaczyna sie rozciagac a jak jutro bedziesz sie dalej nie pokoić to zadzwon do gina
ja przepraszam Pani Lil ale ja nie stety tez nie wiem co z ta grupa zamknieta ?? :-)

Ostatnia edycja:
witam się sobotnio;)

kasiaa24 jak jest druga kreska to ciąża jak nic, na usg mogą jeszcze nic nie zobaczyć, ale zaszkodzić raczej nie zaszkodzi...trzymam kciuki&&&
agniesia84super, że praca przyjęta, teraz tylko czekać do obrony, my będziemy kibicować i kciuki trzymać
nanulika świetnie, że Ci się udało z badaniami!
Olusia81 troszkę spóźnione, ale szczere wszystkiego najnajnajlepszego!!!
karola1388 mam nadzieję, że dziś już lepiej się czujesz i lekko odstresowana wizytą gości?
zjola wiadomości pozytywne po badaniu, to najważniejsze...a do stycznia już naprawdę bardzo blisko! superowo!
IZW jejku Ty już o świętach...w sumie to już za miesiąc...ja tam nie mam głowy ani ochoty tym bardziej latać po sklepach i prezentów szukać...tym razem chyba małżon sam się będzie tym zająć musiał hehe
EwelinaK i bardzo dobrze, że pogoniłaś tego fachowca w siną dal, mam nadzieję, że ten nowy będzie już odpowiedni i szybciutko remont zakończy, trzymam za to kciukasy&&&
Ilonka spokojnie, nerwy nie pomagają, odpoczywaj a jak coś to jak dziewczyny piszą nospę weź jeszcze, nie zaszkodzi...
aniunnia dobrze, że guzek zniknął, trzymam kciuki za dostanie się do lekarza, daj znać potem co i jak.
As myślę o Was i dzielnie trzymam kciuki, aby dalej było już tylko lepiej, bez takich "rewelacji"!

a ja tak już bym chciała, żeby jakaś akcja się zaczęła i żebym wreszcie przywitała się z maleństwem...a tu cisza jak makiem zasiał, oprócz twardnienia brzucha nic się nie dzieje...rządzą te dzieci nami już od samego początku...

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

Ostatnia edycja:
Dziewczynki bardzo bardzo proszę Was o pomoc bo normalnie serce mi bije jak szalone - otóż zrobiłam własnie test owulacyjny i wyszły dwie grube krechy a nawet ta z LH grupsza!!! Tylko że ja od wczoraj biorę duphaston i mam pytanie - czy to on spowodował ten pozytywny wynik??? To 21 dc z tym że ja mam cykle 38-50 dniowe (różnie to bywa) I co ja mam teraz robić???Nie chce się za bardzo napalać....A dzisiaj rano były boboprzytulańce ;-) AAAAAAAAA co mam robić??? Mój mąż uderzył do kolegi na imprezę - niewiem czy będę w stanie go zmolestować......On nawet nie wie że ja robię te testy bo On bardziej stawia na naturę i strasznie by się zraził...I jeszcze jedno - czy mam pić zioła ks. Sroki na owulkę???Pomóżcie...
Emy jak się kochanie czujesz??? Jak Twój mąż??? Trzymajcie się obydwoje i myślę o Was codziennie
As trzymam kciuki za Twoje zdrówko i samopoczucie - zobaczysz że to tylko chwilowe kłopoty:p
Olusia 81 - rany jak ja wiem co czujesz...Moja teściowa zmarła na raka dokładnie 2 lata i tydzień po naszym ślubie i bardzo , bardzo cierpiała ( w czwartek była rocznica rocznica jej śmierci). Ja wiem jak to jest - mój mąż nie chodził przez ostatnie miesiące do pracy tylko opiekował się mamą....Nie mieliśmy wtedy żadnego życia współnego a nasze dziecko miało wtedy dokładnie 1,5 roku. Będę się modlić obiecuję i życzę Wam dużo dużo cierpliwości i wzajemnego wsparcia....

Ostatnia edycja:
Enya jeśli wyszedł Ci test pozytywny to w ciągu 24-48godz.będzie owulacja...Tak więc dziś możesz dać mężowi spokój zwłaszcza że rano było co nieco...
Chcę jeszcze dodać tak od siebie,żeby unikać alkoholu.Bardzo osłabia plemniki...Tak mi się nasunęło skoro mąż poszedł na imprezę.
Trzymam mocno kciuki.Co do reszty nie pomogę bo nie wiem ale wydaje mi się że zioła nie powinny zaszkodzić.

Ostatnia edycja:
reklama
24-48???Czyli jak się uda mam Go zmolestować dzisiaj, jutro i w poniedziałek żeby zwiększyć szansę??? :p Jak wyszedł mi taki test to na 100% będzie owulacja??? Bo mój lekarz mówił że jest duże prawdopodobieństwo że moje cykle są bezowulacyjne...

Do góry