reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Martyynko- nie smutaj ,tutaj wszyscy o Tobie pamiętają czasem w tym natłoku umykają nicki ja zwykle zwracam się ogólnie żeby dziewczyny pisały, szczerze mówiąc jestem tu czytam ,ale też wszystkich nicków nie jestem w stanie zapamiętać więc zwracam się ogólnie.
Selena- pisz co tam słychać u Ciebie?
Vanesca- witaj:-)
Agniesia- a może ten sen ostatecznie oznacza bliźnięta?Tylko te ataki dziwne może to oznacza ,że po wielu przejściach doczekasz się podwójnej radości:tak:
Jujka- imię piękne dla córy.
Igusiad- wszystkiego najlepszego sto lat i tego upragnionego bobaska życzę Ci z całego serca.
IZW- to już trzymam kciuki za Ciebie.&&&&&&&&&&&&&
Czarna- No kurza twarz kiedy się ten Twój M określi ,a pytałaś go o te staranka tak bezpośrednio?
Moje kolano ma się bardzo dobrze po tym altacecie jak tak dalej pójdzie to może obejdzie się bez lekarza.
Zaraz zabieram się za obiadek dziś karkóweczka z ziemniaczkami
:-p

Martyynaa, nie smutaj. Wychodze z zalozenia, ze niepiszacy nie maja nic do powiedzenia badz postanowili wziac urlop od forum - moze nie chca sie nakrecac, moze potrzebuja odetchnac.
IZW, posikalam sie prawie. Teksty przedszkolakow rozwalaja czesto - takie dorosle, z uzyciem trudnych slow... I wyglaszane powaznym tonem kompletne niedorzecznosci - jeden z aspektow dla ktorych kocham opiekowac sie takimi lebkami.

Witam dziewczyny

Chcialam wam napisać jak już bedę pewna na 100 % ale dopiero w poniedzialek bedę wiedziała. Otóż @ miala przyjść 13 czyli w niedziele i nie przyszło :) więc poczekałam do srody i zrobiłam test ale ten jak na złość pokazał druga kreskie ale bardzo bardzo cieniutka wiec nic pewnego wiec dziś poszlam do lekarza a ten ze u nas w szpitalu nie robia bety tylko odsyłają i każe mi przyjsć na USG w pon. trochę sie boję bo chciałam z USG poczekać tak po 8 tyg ostatnio też tak szybko robiłam a później zalowałam. jak myślicie USG jak coś nie zaszkodzi????dziewczyny narazie nie gratulujcie nie chce zapeszyć, trzymajcie kciuki

igusiad wszyskiego naj naj spełnienia tego największego marzenia

Ostatnia edycja:
Kasiaa- jeśli jest druga kreseczka choćby nie wiem jak cienka to najprawdopodobniej jesteś w ciąży:-), na usg chyba za wcześnie ,ale zaszkodzić chyba nie zaszkodzi, a nie możesz zrobić bety gdzieś w laboratorium?

Kobietko u nas w laboratorium też odsyłają i wyniki będą po niedzieli to predzej dowiem sie z USG wiesz cos wyjdzie bo wtedy tez miałam w 5 tyg to wyszło że ciaża jest.

Kasiaa- no to w takim razie trzymam mocno kciuki za Twoje usg, żeby okazało się ,że jest fasolka:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzisiaj trochę się odpicowałam wyprostowałam włosy umalowałam się , obiadek mam uszykować na 15.30 to mam jeszcze trochę czasu żeby posiedzieć na forum.

kasiaa24, ojejejej, żeby to było TO :-) ściskam kciuki. Do ponedziałku niedaleko.
kobietko, a Ty gości masz, czy dla męża się tak szykujesz? :-D

Ja dziś na obiad zrobiłam kluski leniwe ze śmietaną i cukrem. A jutro ugotuję krupnik.
Ale u nas szaro i ponuro, chyba herbatkę sobie zrobie.

Kahaka- dla męża się szykuję , jak mi to kolano dawało popalić to leżałam głównie i w getrach i w swetrze łaziłam więc myślę sobie odpicuję się trochę bo mu zbrzydnę:-D muszę jeszcze zaległe pranie zdjąc z suszarki bo jak mnie bolało to ustać nie mogłam , a teraz smaruję artresanem i nie boli mnie już prawie chyba pomogło.
Ja już karkóweczkę pokroiłam ziemniaczki podszykowałam i czekam na M, to ja też zrobię sobię herbatkę ,a co:-)

reklama
Lilijanna jak się czuję? Szkoda mi tego czasu jak był malutki.Teraz to już taki mężczyzna:-DBunt owszem trwa od jakiegoś czasu...ale czasami daje się przekonać...Najgorsze jest gryzienie,bicie,rzucanie czym się da... Wkurza mnie to strasznie...a nic z tym nie możemy zrobić...

Kasieńko trzymam jak zawsze kciuki:-)i czekam na dobre wieści.

Ostatnia edycja:
Do góry