reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czarna ja to cały czas jestem i czytam wszystko co dzień, tylko jakoś tak nie mam weny na pisanie... niby końcówka, ale tak się dłuży, że ojejku, a na dodatek nic się nie dzieje i nie zapowiada, że już lada moment się przywitam z maleńką...a tak już bardzo chcę...
a ten Twój chłop, to taki niezdecydowany, że ojejku, gorzej niż baba chyba...mam nadzieję że mu się wreszcie odmieni, trzymam kciuki

reklama
Jujka, no tak, dopiero przy następnym dziecku znowu czeka mnie ta "przyjemość" z glukozą :-D
czarna, mnie tam nie pędzi, ale to chyba tak jest, że tylko cudze ciąże szybko lecą ;-) a czym się zajmujesz? Pracujesz w jakiejś hurtowni?

Mega produkcja, nie wiem czy dam radę nadrabiać..uff..
zaczynam kojarzyć nicki, nie znam waszych historii.
Cieszę się,ze walczycie.
Jujka, u Ciebie finish? Super.
Zyczenia urodzinowe też składam, niestety nie pamiętam komu, ale nadrobię, obiecuję!
Miłego i spokojnego wieczoru.

Jujka , żebyś wiedziała . Mnie to on też już wkurza. Ale ja twarda jestem , plastrów nie kupuje juz 2 miesiąc , może wpadkę jaką zaliczymy:-D. Moje dziwczynki obie w 38 tc urodzone. Będzie dobrze , nie martw się. Imię masz wybrane?

Kahaka , ja jestem przedstawicielem handlowym firmy cukierniczej . Teraz gorący sezon , słodycze świąteczne idą jak woda, wyrobic się nie mogę. Sklepy u mnie robią zamówienia , a hurtownia dowozi towar.
Lubię tą pracę.

Widzisz Czarna, problem polega na tym, ze z 4 rodzenstwa zostal tylko moj M, no i teraz jeszcze ja. Widze ze tesciu juz psychicznie nie daje rady. Teraz jest ok, bo mamy urlop, ale urlop za tydzien sie konczy a na co dzien mieszkamy 150 kilometrow stad i fizycznie to nie jest mozliwe zeby codziennie dojezdzac w ta i z powrotem. A tesciu nie bardzo chce zebysmy zabrali ich do siebie i zalatwili jakas opieke. Prawda jest tez taka ze wracamy dosc pozno z pracy. A pracy nie mozemy teraz rzucic, bo przeciez nie wyzyjemy we czworke z jednej renty tescia jeszcze z kredytami na glowie. No nic, trudna decyzja, ale jakos musimy sie z nia zmierzyc. Mamy jeszcze tydzien na jej podjecie. Poki co musimy najpierw powalczyc z zapaleniem pluc.

Slodkich snow.

czarna imię już dawno jest,Lena,bo pasuje i do małej dziewczynki i do dorosłej kobiety i do staruszki też...no chyba że dziecię okaże się być chłopcem, to wtedy Szymon...w ogóle miała być Nina, ale małżowi się nie podoba...tak ogólnie się nie martwię i jakoś specjalnie nie boję,ani bólu ani ogólnie porodu, tylko się już niecierpliwa robię...ale w tym wypadku nic do gadania nie mam, czekać trza i już...
kciukasy za wpadkie &&&&&&&
Olusia trudna dla Was to decyzja, ale wierzę, że podejmiecie słuszną, najlepszą dla wszystkich Was.

dobrej nocki dziewuszki

Emy (*) wyrazy wspolczucia...wiem ze zadne slowa teraz nie sa w stanie pomoc!

Zapalam lampki dla wszytskich Aniolkow (*)i wyrazy wspolczucia Aniolkowym mamusiom.
Ilona24(*) Nanulika(*) Minime(*)Madziarra21(*)Marta(*) dla waszych Aniolkow
nie moge uwierzyc....

P.S.troche mi przykro ze przez miesiac nikt tu nawet o mnie nie zapytal i nie pomyslal;(
(oprocz Ciebie Ewelinko oczywiscie na emailu)

Ostatnia edycja:
P.S.troche mi przykro ze przez miesiac nikt tu nawet o mnie nie zapytal i nie pomyslal;(
Nie jedna miłą to samo odczucie ale musisz (musimy) zrozumiec że jest tyle nowych mam aniołkowych że się zapomina.
Miło że po miesiącu się odezwałaś:) Jak sie czujesz?
Witaj czarna to ty w słodkościach pracujesz a jaką masz figure.I co ze starankami
Zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Za bezbolesne i pozytywne w efektach badanie czekam na wyniki
Jujka
LEna łądne imię:p
Selenko i ja Cię pamiętam:)
Olusiu - Takie domy opieki spełniają swą role tym bardziej że sama widzisz czasem jest to nie wykonalne byc z chorym 24
Pozdrawiam Wszystkie aniołkowe mamusie

samopoczucie do bani.
Jak tylko wstaję to ból powraca.
No dobrze nie jest..:baffled::baffled:
Coraz częściej rozważam rezygnację ze studiów ,bo to chyba też stres swoje robi :baffled::baffled:
Mam 2 głosy rozsądku moją Klaudię i szefową ,które mnie usilnie do tego przekonuję .
Obiecałam ,ze przemyślę temat i myślę ,myślę ,ale decyzję podjąć trudno...:-:)-:)-:)-(

Nie stresuj się, Kochana, bo Maleństwo to odczuwa i na Twój organizm też dobrze to nie wpływa. Jeśli tak czujesz- to przerwij studia, przecież zawsze można na nie wrócić;) Dobrych decyzji życzę i dużo spokoju:) I dobrego humorku każdego dnia!

reklama
Emy (*) wyrazy wspolczucia...wiem ze zadne slowa teraz nie sa w stanie pomoc!

Zapalam lampki dla wszytskich Aniolkow (*)i wyrazy wspolczucia Aniolkowym mamusiom.
Ilona24(*) Nanulika(*) Minime(*)Madziarra21(*)Marta(*) dla waszych Aniolkow
nie moge uwierzyc....

Martyynko, ja też rzadko bywam, ale wchodzę i zawsze trzymam za Was kciuki, a wieczorem wspominam przy modlitwie. Tobie też suwaczek zasuwa:) Zdrówka życzę i uśmiechu każdego dnia!

Do góry