reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyny mam wyniki badań ...
i nie wszystkie są takie jak bym chciała ,ale nie można mieć wszystkiego...:baffled::baffled:
Erytrocyty 3,63 norma 4,0-5,4
Hemoglobina 11,0 norma 12-16
Hematokryt 31,5 norma 36-47
Lymfocyty 17,6 norma 25-40

wszystko z tendecją spadkową :baffled::baffled:

Neurofile 74 norma 50-70

z dużą tendencją rosnącą :baffled::baffled:

pozostałe wyniki trzymają się w normach

Nie mam siły teraz googlać więc mi napiszcie jak interpretować te wirusówki :sorry2:

Różyczka IgG 147 dodatni
Anty-CMV IgG 43,0 AU/ml dodatni
Anty-CMV IgM ujemny
toxo IgG 30 dodatni

emy....nawet nie wiem co napisać...bo nie m słów które by przyniosły Wam ulge i pocieszenie.....dla Jasia i chłopców (*)(*)(*)
rzadko tu zaglądam, a jesli to robiłam to z nadzieją że wszystkie czujecie sie ok i wszystko jest dobrze, a teraz wchodze na forum i łzy same mi lecą.....ehhhh

trzymajcie sie wszystkie dziewczyny.....za wszystkie trzymam &&&&

Kobietka22 ja bedę teraz testowała, kupiłam dziś test ciążowy, ale się boje.... nawet nie wiem czy miałam w tym miesiacu owulacje...eh brak słów.....
Ściskam Was wszystkie:-)

samopoczucie do bani.
Jak tylko wstaję to ból powraca.
No dobrze nie jest..:baffled::baffled:
Coraz częściej rozważam rezygnację ze studiów ,bo to chyba też stres swoje robi :baffled::baffled:
Mam 2 głosy rozsądku moją Klaudię i szefową ,które mnie usilnie do tego przekonuję .
Obiecałam ,ze przemyślę temat i myślę ,myślę ,ale decyzję podjąć trudno...:-:)-:)-:)-(

Ewelka10- to trzymam kciuki za testowanie życzę dwóch pięknych kreseczek.
Emy- tak bardzo Ci współczuję, nie wiem czy ja po czymś takim nie wylądowałabym z powrotem w psychiatryku, myślałaś może o jakimś wsparciu u psychologa?
As- zrób wszystko co możesz dla maluszka , przede wszystkim zwolnij tempo, ja mocno trzymam za Ciebie kciuki.

As oszczędzaj się Kochana, maluszek najważniejszy! decyzja ciężka, ale na pewno podejmiesz słuszną!
ewelka10 trzymam kciuki za II grubaśne krechy!
kobietko się wyspałaś dziś;) a z tymi snami to ciekawe... i dbaj o kolano;)
kahaka dobrze, że już za Tobą to badanie! fakt, smak glukozy jest odrzucający, ale więcej razy pić jej nie będziesz musiała, skoro wyniki dobrze wyszły;)
EwelinaK26 i Ty niedługo będziesz na końcówce, zobaczysz jak szybko zleci...teraz tylko się dłuży, bo ja bym chciała już a mała wcale jakoś się nie spieszy na zewnątrz, uparciuch jeden...

Jujka- ja trzymam kciuki żeby Twój skarbek zdecydował się wyjść już z brzuszka, no ileż można tam siedzieć:-Dciasno tam już pewnie.
Ja uciekam robimy sobie z M seans przed tv, dobrej i spokojnej nocki wszystkim życzę

reklama
O, Jujka jest ! Matulu , toż to już finał przed Tobą :szok:
Kobietka22 , no ja chętnie bym się starała , ale mój nadal nie
gosiulek ,ewelka , może jednak fasolki będą ?
AS - zostaw wszystko i odpoczywaj!!!
agniesia , sprawnie Ci pójdzie obrona zobaczysz :)
Olusia , współczuje Wam , opieka nad chorym i do tego tak powaźnie to naprawde wyzwanie. Mój dziadek ma 91 lat , od 2 leży , ma Alzcheimera , jest juz naprawde źle , wszystko przy nim robi babcia , i dwaj synowie jeżdżą tam codziennie 20 km w jedną stronę . Nie oddali go do hospicjum , ale niekiedy mają już dość. To trudna decyzja.
kahaka , ładnie pędzi Twój suwaczek !
IZW - czekałam na Ciebie :)
EMY , przytulam i myśle stale o WAS

Anetha , napisz jak Twój maluszek !!!!????
Anulka ,Bibianka - HALO? Mówi się !!!

U mnie bez zmian. W pracy normalny MEKSYK , niby kryzys a sklepy zamawiają wszystko co świąteczne . Przynajmniej o sprzedaż w tym miesiącu nie muszę się martwić. :-D
Buziaki dla wszystkich.

Do góry