martyynaa81
Fanka BB :)
olusia81:wiec tak okres w piatek nie przyszedl w sobote rano tez nie(co sie zdaza tylko wtedy kiedy jestem...)wiec zrobilam test i jestem.Od razu zadzwonilam do gina-niestety zbytnio wyboru nie bylo tak z marszu przyjela mnie tylko ta nie najulubiensza moja(ta co tydzien wczesniej zaproponowala in vitro!!) ale jakie mialam wyjscie musialam do niej isc prywatnie.Dostalam dwa zastrzyki progesteronu w d....i heparyne w brzuch.W poniedzialek bylam znow wszystko pod kontrola-nie wiem co bo niewiele mowi ta pani doktor-pytan tez nie lubi wysluchiwac-wiec nie pytam (gdy zapytalam w sobote czy mi zbada progesteron i jakie jeszcze zrobi badania-to sie mnie zapytala czy chce byc lekarzem,bo chyba to ona tu nim jest,i dodala zebym sie uspokojila bo zaraz bedzie nastepne poronienie!)
Wczoraj poszlam do przychodni gdzie chodzilam wczesniej.a tam na spokojnie-zrobiono test ciazowy i wywiad i kazano przyjsc za tydzien na wizyte u poloznej-potem skieruja do lekarza jesli bedzie taka potrzeba...tyle sie mna przejeli!
Wiec nie mam wyjscia bede chodzila tu i tu narazie przeraza mnie to bo ta prywatna za pierwsza wizyte 300$(nie powiem bo trwala 2 godziny a efekt koncowy ze zaproponowala iv votro i zadnej innej opcji) a za nastepne 250$ 10minut szybkie usg i 5 min rozmowy 250$.Ale coz..
kolezance pomogla wierze ze pomoze i mnie...
Klaczku: a czemu bierzesz ten Clexane na co to?Ja biore enoxoparin sodium podobno na rozrzedzenie krwi-tyle wyczytalam w internecie...
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=400154&d=1319074114
Wczoraj poszlam do przychodni gdzie chodzilam wczesniej.a tam na spokojnie-zrobiono test ciazowy i wywiad i kazano przyjsc za tydzien na wizyte u poloznej-potem skieruja do lekarza jesli bedzie taka potrzeba...tyle sie mna przejeli!
Wiec nie mam wyjscia bede chodzila tu i tu narazie przeraza mnie to bo ta prywatna za pierwsza wizyte 300$(nie powiem bo trwala 2 godziny a efekt koncowy ze zaproponowala iv votro i zadnej innej opcji) a za nastepne 250$ 10minut szybkie usg i 5 min rozmowy 250$.Ale coz..
kolezance pomogla wierze ze pomoze i mnie...
Klaczku: a czemu bierzesz ten Clexane na co to?Ja biore enoxoparin sodium podobno na rozrzedzenie krwi-tyle wyczytalam w internecie...
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=400154&d=1319074114
Ostatnia edycja: