reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczku - oni tak mają. Mój też nie należy do wylewnych romantyków. No chyba, że jest na rauszu. Wtedy mu się język rozwiązuje i kocha mnie strasznie i na zabój. Powinien wiecznie pijany chodzić :-D
Wczoraj był z siebie bardzo dumny, ze honorowo oddał nasienie :-D
Niby mówi o tym wszystkim żartobliwie i twierdzi, że nie musi mieć dzieci ale jednak chodzi pokornie na te badania, więc jednak mu zależy. Mam nadzieję, że nasze starania zostaną nagrodzone.
Fajnie, ze twój Rajmund tak czeka na synusia :) Serce mi mięknie, jak słyszę coś takiego.

reklama
Zjolu, Rajmund czesto wyznaje milosc, jest czuly (na trzezwo:tak:), kochany itd., ale robi to sloganami. "Kocham cie" albo "moja Bu", albo cos w tym stylu... Ton glosu mowi wiecej niz szablon slow. No - facet w koncu, nie? Totez skoro wczoraj poszedl z takim tekstem to naprawde musi sie w nim to gotowac. Ja sobie nie wyobrazam, jak on wezmie te kruszyne na rece... Poza tym ze sie boi bo nigdy nie mial na rekach malenkiego dziecka.:-D Mam wrazenie ze chlop mi sie nad tym dzieckiem rozleci od nadmiaru wzruszen.

Oj, oj, oj bo wyszło, że mój chłop mówi, że mnie kocha tylko po pijaku :szok: Nie, nie, nie nie jest tak źle. Tylko wtedy bajkopisarstwo mu się włącza :-D
Rajmund da sobie radę ale myślę, że będzie chlipał ze wzruszenia na początku.

Mój też do tankowców nie należy :) Najwyżej jakieś piwko albo drink ale wszystko z umiarem.
Jak ty czekasz na nasz cud, to już jest nas trójka :) W kupie siła :-D
Dzięki Kłaczku - liczę na to, że wykraczesz i będziemy niedługo pisać juz tylko o pieluszkach, ząbkach i czapeczkach :-)

Tak mi mow! Tak mi mow! Zeby bylo smieszniej, cos nam sie zaczyna przebakiwac, ze gdyby sie sprezyc, to by moze Karol jedynakiem nie byl... :zawstydzona/y:Pieron wie co z tego wyniknie.:-D

Kłaczku :szok::szok::szok: a to się chłop rozochocił! Drugiego już mu się zachciewa? Ja będę szczęśliwa z jednego, no chyba, że będą bliźnięta. Jak na razie dobrze by było w ogóle zobaczyć dwie krechy na teście.
Kłaczku, czy Ty teraz brałaś może clexane? Bo dziewczyny piszą, że w naszym przypadku dobrze by było go brać na wszelki wypadek.

reklama
Nie mialam zadnych badan. Po prostu maja taka liste wyznacznikow ryzyka zakrzepicy i jak ktos sie zalapie na wiecej niz 2 punkty to mu funduja klujki. Program rzadowy. U mnie wiek >35, ciaza >3 i BMI... nie przyznam sie. :-D 3 punkty wystarczyly. Nie wiem jak chca to rozgryzc ladujac heparyne i jednoczesnie straszac krwotokiem przy porodzie (przy poronieniu mialam krwotok), ale oni twierdza ze "przyjde rodzic to oni sie wszystkim zajma".

Do góry