reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

As - świetne wiadomości! Oby tak dalej! :tak::tak::tak:

Babki ratunku !!!!!!!
My wczoraj odebraliśmy wyniki i zupełnie nie wiem, co mam o tym myśleć. Kariotypy obydwoje mamy prawidłowe. Antykoagulant toczniowy - wynik prawidłowy, przeciwciała atomowe - brak, czyli ok. Wcześniej robiłam przeciwciała antykardiolipinowe - wynik prawidłowy. Robiłam też toksoplazmozę, ureoplasmę, mykoplasmę i wirusa hpv, hormony tarczycy i progesteron - wszystkie wyniki prawidłowe. Nic z tych rzeczy nie spowodowało obumarcia moich ciąż.
Zdaje się, że będziemy kolejną parą o prawidłowych wynikach. Obydwoje zdrowi, tylko dziecka brak :-(
Jedyna nadzieja w wynikach nasienia, może tam coś nie gra. Dowiemy się w w czwartek za tydzień.
Czy któraś z Was miała podobnie? Co ja mam dalej zrobić z tym fantem?
Cieszę się, że kariotypy prawidłowe, bo tego już się leczyć nie da.

Buźka dla wszystkich.

reklama
Kasiu - nic innego nam nie pozostaje. Na podstawie tych wyników przynajmniej nie boimy się próbować kolejny raz. Gdyby kariotypy były nie w porządku, to już byśmy się nie zdecydowali na dziecko. Obawialibyśmy się wad genetycznych.

Leczymy się w klinice niepłodności. Zobaczymy, co lekarz wymyśli w przyszłym tygodniu, jak zobaczy wyniki. Ja już nie mam żadnych pomysłów. Niektóre badania robiłam sama i okazało się, że były potrzebne, inne zlecił on ale też okazały się prawidłowe. Zobaczymy, co z tego wyniknie.

Miałam dziś potworny sen, strasznego doła przez to mam cały czas :-(
Obudziłam się i od razu zaaplikowałam sobie dodatkową luteinę i zaopatrzyłam się we wkładkę, później co chwilkę się budziłam i sprawdzałam czy aby na pewno jest czysta
Czuję się jak najbardziej ciążowo i wiem że z dzidziusiem powinno być wszystko dobrze ale tan sem mnie przeraził i jakoś nie umiem się pozbierać do kupy

Jestem, jestem. Mniej na forum, bo klikac i dlubac na raz sie nie da, skoro natura dala tylko 2 rece...
Kasiu, jest super. Jestem ciezka jak cholera i to juz czuje, Karolek nam rosnie, kopie i rozrabia. Rajmund wczoraj powiedzial (wyrwalo sie chlopu :biggrin2:) ze zdaje sobie sprawe ze bedzie przekichane, ale juz nie moze sie doczekac... No i dobrze mu tak!:-D
As, dobrze jest. Iskierka wyglada slicznie, "beda z niej ludzie". ;-)
Zjola, wyglada ze jest ok... Poczekalbym na wyniki przegladu armii i...
Tialana, mialam takie sny... Snilam ze rodze wiedzac ze to za wczesnie, ze dziecko nie przezyje ale nie moge powstrzymac akcji... Budzilam sie przerazona. Coz - nasze leki wylaza kiedy ich nie pilnujemy, a noca jestesmy bezbronne.

reklama
Do góry