Witajcie dziewczęta!
Jak już się trochę "odpuści", to potem tak ciężko za wami nadążyć...
Spróbuję się zmierzyć z zadaniem, ale z góry przepraszam, jeśli kogoś lub coś pominę...
Anetha81 - za pamięci - &&& za jutrzejszą wizytę - na pewno będzie wszystko OK...
ewelka10, marysia868, kaszka739 - witajcie wśród swoich - bardzo dobrze trafiłyście, choć przykro, że po takich doświadczeniach... (*) dla waszych aniołków...
czarna76 - trudno coś radzić nie będąc do końca "w temacie", ale może twój mężczyzna po prostu się boi, a jako że jest "chłopem", to zapewne ostatnie, co by zrobił, to się do tego strachu przyznał... Ten gatunek tak ma niestety... ciężko im się przemóc, zwłaszcza, jeśli coś ma związek z ich "męskim ego"... Takie mam przynajmniej wrażenie... Trzymam jednak mocno &&&, aby wszystko się wyjaśniło i żebyście doszli do jakiegoś porozumienia...
agniesia84 - być może już jest po temacie, ale tak na marginesie i na przyszłość - podobno biegunki jak najbardziej mogą mieć wpływ na tabsy "anty"...a dokładnie to na ich skuteczność oczywiście, czy też jej brak w tym przypadku...
As 76 - piękne fotki, cudny bąbel... Ech, zazdroszczę...
Wyluzuj trochę, jak radził pan doktor i odpoczywaj, bo to maleństwo jest warte tego "poświęcenia"...
kobietka22 - co do jazdy samochodem, to mam dokładnie takie samo podejście... ;-)
dolofka, tialana - (*) i &&&... i wszystko jasne... ;-)
magnusik - czy ty już "rozpakowana"??? Czyżbyś w natłoku nowych obowiązków zapomniała się pochwalić swoim szczęściem...? ;-)
Olusia81 - staż macie niezły, ale nasz jest w sumie dłuższy...
Amna - jak egzamin? Czyżbym przegapiła...?
Carla81 - jak się sprawy mają, bo chyba mi umknęło... a może jednak to nie tylko wrażenie, że jakoś ostatnio umilkłaś...?
poroniona84, EwelinaK, kahaka, ilona1990 - pozdrowionka...
monisiowata - świetne wieści, oby tak dalej...&&&
Lenka29 - GRATULACJE!
Lilijanna - dzięki za pamięć, jestem obecna, choć ostatnio jakoś brak czasu na częstsze udzielanie się... :-(
cdn.