reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam

As ślicze zdjęcia cieszę się że wszystko dobrze :tak:
A co u mnie mdlosci jakby mnijsze trochę sie boje .Jutro mam wizyte trzymajcie kciuki proszę bo stasznie sie boje czy moja fasolka jeszcze zyje:(
U mnie 10 tydzien i 4 dzien wieć zobaczymy co ma byc to bedzie
Pozdrawiam was serdecznie

reklama
Witajcie dziwczynki;)
Anetha81 trzymam mocno kciuki - wszystko na pewno bedzie dobrze;););)
Asik gratuluje sliczny bobas, a buciki które stworzyłaś boskie;)
A do mnie sie przeziebienie przytuliło i nie chce odejsc, najpierw chory był mój mąż, później ja, w końcu znowu mąż i teraz ja już mam dosyć i to zawsze jak jest ten dobry czas, masakra jakaś normalnie;););)

Dziewczyny jak widzicie mamy od kilku dni nowe forum, wszelkie uwagi co do problemów z obsługiwaniem forum proszę zgłaszać mi koniecznie na PW, na bieżąco po zgłoszeniach są naprawiane błędy.

Zjola, no wlasnie! U nas bylo zlosliwie bo jak nie kijem go to palka, ale w koncu... Wiem - jeszcze nie wszystko przesadzone, ale jestesmy juz daleko i szanse mam naprawde spore. Musi sie udac i Wam.
Anetha, nie panikuj bo zmniejszenie objawow to jeszcze nie koniec swiata. W tej ciazy raz je mialam raz nie... W poprzedniej trzymaly sie twardo jeszcze kilka dni po poronieniu, wiec nie ma reguly. Spokojnie...

cześć dziewuszki :)

AS no i jest ok, super niech tak już będzie cały czas :) A ty mamusiu odpoczywaj!!!!!:):)

zjola zarezerwujcie sobie przyszły wekend w hoteliku gdzieś :):) i szaleć do woli proszę :-D

lili kochana ty zawsze wiesz co napisać, podoba mi się twoja refleksja, Mój Kacpuś w przedszkolu ma od tygodnia religie i ostatnio mówi do mnie wiesz to nasze zycie to tylko czasowe jest bo kiedyś bedziemy mieli życie wieczne....

tialana też mam koszmary :( ale tak jak kłaczek mówi w nocy nasza podświadomość się budzi i śnią nam się rzeczy których się boimy, ost śniło mi sie że mój tata przejechał Kacperka:szok: obudziłam się i do rana ściskałam mojego synka jest dla mnie całym światem boję się o niego panicznie a mój tata ostatnio wg mnie prowadzi samochód nieostrożnie jeździ za szybko chciał odemnie pozyczyć auto bo swoje ma w naprawie i mu nie dałam :zawstydzona/y: bałam się o niego i auto.

motyl13 w okienku masz taki kwadracik image naciśnij go i wstaw zdjęcie :) Ciekawa jestem jakie :)

martyynkooo co tam u ciebie kochana jak wizyta u drugiego lekarza?????? Dzisiaj 19???? Przylazła @???? Oby nie i pomimo wyników bedzie ok.

AHA PROSZĘ O WASZE MAGICZNE&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& DZIŚ NA 15.40 WIZYTĘ MAM U GIN

Ostatnia edycja:
Tialana - cała przyjemność po mojej stronie :)

Kłaczku - ja myślę, że u Was, to nie ma innej opcji, jak Karolek pojawi się na świecie i kropka! A u nas pożyjemy, zobaczymy :) Szanse są :)

Zjolu, tez tak wierze - Rajmundowi wczoraj sie wyrwalo, ze nie moze sie doczekac... Wiesz jak to facet - malo mowi na takie tematy, nie werbalizuje za bardzo uczuc, raczej sie ogranicza do "kocham cie" i nalezy to uznac za szczyt meskich mozliwosci, (;-)), a wczoraj powiedzial, ze "wie ze bedzie przesrane, ale nie moze sie doczekac". Chodzilo o narodziny synka. Ja wiem, ze czeka... Wiedzialam o tym wczesniej, ale musi miec niezle cisnienie, skoro o tym mowi.

reklama
Witajcie dziewczęta!
Jak już się trochę "odpuści", to potem tak ciężko za wami nadążyć... :szok: Spróbuję się zmierzyć z zadaniem, ale z góry przepraszam, jeśli kogoś lub coś pominę... :zawstydzona/y:

Anetha81 - za pamięci - &&& za jutrzejszą wizytę - na pewno będzie wszystko OK...

ewelka10, marysia868, kaszka739 - witajcie wśród swoich - bardzo dobrze trafiłyście, choć przykro, że po takich doświadczeniach... (*) dla waszych aniołków...

czarna76 - trudno coś radzić nie będąc do końca "w temacie", ale może twój mężczyzna po prostu się boi, a jako że jest "chłopem", to zapewne ostatnie, co by zrobił, to się do tego strachu przyznał... Ten gatunek tak ma niestety... ciężko im się przemóc, zwłaszcza, jeśli coś ma związek z ich "męskim ego"... Takie mam przynajmniej wrażenie... Trzymam jednak mocno &&&, aby wszystko się wyjaśniło i żebyście doszli do jakiegoś porozumienia... :tak:

agniesia84 - być może już jest po temacie, ale tak na marginesie i na przyszłość - podobno biegunki jak najbardziej mogą mieć wpływ na tabsy "anty"...a dokładnie to na ich skuteczność oczywiście, czy też jej brak w tym przypadku... :-p

As 76 - piękne fotki, cudny bąbel... Ech, zazdroszczę... :zawstydzona/y: Wyluzuj trochę, jak radził pan doktor i odpoczywaj, bo to maleństwo jest warte tego "poświęcenia"...

kobietka22 - co do jazdy samochodem, to mam dokładnie takie samo podejście... ;-)

dolofka, tialana - (*) i &&&... i wszystko jasne... ;-)

magnusik - czy ty już "rozpakowana"??? Czyżbyś w natłoku nowych obowiązków zapomniała się pochwalić swoim szczęściem...? ;-)

Olusia81 - staż macie niezły, ale nasz jest w sumie dłuższy... :-p

Amna - jak egzamin? Czyżbym przegapiła...?

Carla81 - jak się sprawy mają, bo chyba mi umknęło... a może jednak to nie tylko wrażenie, że jakoś ostatnio umilkłaś...?

poroniona84, EwelinaK, kahaka, ilona1990 - pozdrowionka...

monisiowata - świetne wieści, oby tak dalej...&&&

Lenka29 - GRATULACJE!
Lilijanna - dzięki za pamięć, jestem obecna, choć ostatnio jakoś brak czasu na częstsze udzielanie się... :-(

cdn.

Do góry