reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martyyna81 wszystkiego naj, a przede wszystkim tego najbardziej wyczekiwanego!!! do moje 30 jeszcze 1 miesiąc i 10 dni.

Linnea, Twój suwaczek się kończy!?!?!?! kciuki zaciśnięte.

Miłego popołudnia.

reklama
EwelinaK magnez w ciąży jest jak najbardziej wskazany i zalecany. Ja biorę od 20 tc asmag 2x1, tak mi zaleciła moja lekarka.

Witam dziewczynki, co prawda dawno sie tutaj nie udzielałam, ale czasem podczytuję co u was i trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki, a zafasolkowanym życzę książkowej i bezproblemowej ciąży :-)

Ewelina ja w wcześniejszej ciąży tez brałam magnez bo miałam problem z postrzałami i tylko magnezem się ratowałam ;)

Boli mnie krzyż, dziś przez cały dzień a poprzedniej dni tylko wieczorami ale to pewnie wynik mojego tyłozgięcia tak więc dzień mopa u mnie bardzo leniwy ;)

Miłego weekendy kobitki

Nio i juz po wizycie ;) ogolnie wszystko w porządku ;) wystraszylam sie tego plamienia ale to faktycznie prawdopodnie niski poziom progesteronu dostalam globułki powinno sie poprawić ;)
a z ciążą mam sie wstrzymać aż mi sie wyniki poprawia ;( a do hematologa mam dopiero 1.11.2011;(
ale skoro karzą to poczekam ;:)-(

Ewelka Kobietka dziękuję!

nawet dałam radę dzisiaj tzn na cmentarzu rozkleiłam się i wspomnień masa powróciła,ale wczoraj pooglądałm zdjęcia Julianka jak taki malusi był jeszcze w szpitalu i chyba to pozwoliło mi przeżyć tą rocznicę naprawdę nieźle
buziam was.tak bym chciała byc tu zwami na bieżąco,ale czasu nei starcza:(

Martyyna81 wszystkiego naj naj naj najlepszego oby poczucie wyjątkowości jakie zwykle towarzyszy tego dnia było Ci bliskie przez cały roczek;) p.s.mój niuniu też miał przyjść na świat w tym miesiącu więc wiem co czujesz....mam nadzieję że przetrwam ten dzień...:sad:

Witajcie kochane ja nadal w dwupaku narazie nic sie nie dzieje ktg oki zero skurczy w piatek mam wizyte to 39tc wogole mam tak pomieszane bo mi licza termin z pierwszego usg a nie z ostatniej @ wiec mam troche inaczej.W piatek ide na wizyte pewnie juz ostatnia no i walcze z ta cukrzyca nieraz jak mi skoczy cukier to az plakac mi sie chce modle sie zeby z sykiem bylo wszystko oki przez ta cukrzyce ale dobrze ze nie mam insuliny tylko dieta to reguluje:-)POZDRAWIAM BUZIAKI

reklama
Martyyna81 naj, naj, naj!
Pozdrawiam wszystkich, a co :*

Witajcie kochane ja nadal w dwupaku narazie nic sie nie dzieje ktg oki zero skurczy w piatek mam wizyte to 39tc wogole mam tak pomieszane bo mi licza termin z pierwszego usg a nie z ostatniej @ wiec mam troche inaczej.W piatek ide na wizyte pewnie juz ostatnia no i walcze z ta cukrzyca nieraz jak mi skoczy cukier to az plakac mi sie chce modle sie zeby z sykiem bylo wszystko oki przez ta cukrzyce ale dobrze ze nie mam insuliny tylko dieta to reguluje:-)POZDRAWIAM BUZIAKI
Lenka kciukasy :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry