reklama
Ziółka, które mi pomogły to mieszanka nr 3 ks Sroki na owulkę przez trzy miesiące (w trzecim zaszłam, ale w jajowodową)...później jedno opakowanie Femifertil...miałam brać też 3 miesiące, ale nie zdążyłam bo wiecie mam już krechę (wczoraj ostatnia tabletka pierwszego opakowania)...
Za wszystkie bijące jak dzwon serducha-Hip! Hip! HURA! Ja jeszcze nigdy nie doczekałam tej cudownej chwili...musi być niesamowita!
Za wszystkie bijące jak dzwon serducha-Hip! Hip! HURA! Ja jeszcze nigdy nie doczekałam tej cudownej chwili...musi być niesamowita!
dzieki dziewczynki za gratulacje , #majmy kciuki za nasze fasolki
enya , na pewnio juz niedlugo do Nas dołączysz i bedziesz zasypywac Nas dobrymji informacjami
carla ja poprzendiej ciazy nie miałam tes mozliwosci zobaczyc chociaz ojego malenstwa , juz nie mówiać o serduszku, ale serduszko bijace na ekranie jest czymś niesamowitym , ten obraz jest ciągle w głowie. Życze CI zebys jak najszybciej doczekała tej chwili !;-)a długo sie juz staracie o dzidzie ? Ja mam na tle szczęscie ze wystarczy dzien płodny i brak zabezpieczenia i od razu ciąża.
Milego dnia dziewczynki!
enya , na pewnio juz niedlugo do Nas dołączysz i bedziesz zasypywac Nas dobrymji informacjami
carla ja poprzendiej ciazy nie miałam tes mozliwosci zobaczyc chociaz ojego malenstwa , juz nie mówiać o serduszku, ale serduszko bijace na ekranie jest czymś niesamowitym , ten obraz jest ciągle w głowie. Życze CI zebys jak najszybciej doczekała tej chwili !;-)a długo sie juz staracie o dzidzie ? Ja mam na tle szczęscie ze wystarczy dzien płodny i brak zabezpieczenia i od razu ciąża.
Milego dnia dziewczynki!
Na szczęście po ziółkach też doprowadziłam się do podobnego stanu...dzień płodny i bum ;D Ślub czerwiec 2009. Staranka a dokładniej niewystrzeganie się do września 2010...później clo i ciąża-puste jajo płodowe...od marca 2011 zioła i kolejne próby...ciąża czerwiec 2011...jajowodowa...paczka Femifertil i ciąża wrzesień 2011...oby była tam gdzie trzeba...oby biło...oby trwała ile trzeba...
czyli rozumiem ze ciaża juz jest ? a kiedy wizyta u lekarza ? ja dopiero poszłam wczoraj w 8tc bo bałam sie pojsc wczesniej. ale psychicznie przez całe te tyg myslałam pozytywnie - bo trzeba wierzyc , optymizm pomaga!.
bede czekała z niecierpliwoscią na wiesci od ciebie .
bede czekała z niecierpliwoscią na wiesci od ciebie .
Tak wszystko ok serduszko bije jak szalone !Dolofka - i co wszystko ok?
Jak go zobaczyłam to wygladał nei jak okruszek a jak Okruch w swoim pecherzyku ! Na poaczatku myslałam ze serduszko to cały on , bo sie ie spodziewałam ze taki duzy juz az 1,7cm
reklama
Carla, zjola, tez bardzo chcialam zobaczyc serduszko... Za pierwszym razem bylo za wczesnie, a potem juz... A teraz musialam czekac na scan az zobaczylam normalnego ludka fajtajacego odnozami w kazda strone - i tego Wam serdecznie zycze. Mozna sie poryczec z radosci, mozna zglupiec i gadac do tego malego akrobaty, mozna zrobic z siebie durnia wyciagajac do niego rece... Do monitora, psiakrew! Doczekacie sie - nie ma innej opcji.
Dolofka, i byle tak dalej! Super!
Dolofka, i byle tak dalej! Super!