reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zawsze mozna pogooglac normy laboratoryjne...;-)
A dzie tam polowa, miskam? Do polowy to jeszcze z poltora tygodnia! Ale faktycznie fajnie idzie.:tak:
Kurcze, tym wynikiem to mnie zaskoczylas, ale kompletnie nic mi to nie mowi... Cholercia, moze nie jest zle...

Ostatnia edycja:
reklama
Miśkam ja tak mam, hormony w normie, choć w górnej granicy a antyTPO 43,02 przy normie do 5,61. Mam hashimoto, które moze prowadzić do niedoczynności tarczycy.

Ilona24 prolaktynę mam 9,31 norma 4,79-23,30 a estradiol 31,70 norma w fazie pęcherzykowej 12,5 - 166. I nie wiem czy to dobrze. już dwa smsy wysłałam do gin,i zadzowniłam przed chwilą a ona mi na to ze teraz nie moze rozmawiać. No i jestem w dołku.:-(
Badania robiłam w 4 dc.

Kłaczku a jeśli mogę zapytać, to Ty kiedy zaszłaś po poronieniu? Miłaś zabieg czy nie musiałaś go mieć?

Ostatnia edycja:
Majamaja, witaj. Za pierwszym razem mialam zabieg, zaszlam w ciaze po niespelna 5 miesiacach, ale okazalo sie ze mamy pustaka, ktory poszedl sobie 06. 01, a w kolejna ciaze zaszlam pod koniec kwietnia. Pustaka pozbywalam sie dosc dlugo - postanowilam nie dac sie skrobac, ale sam nie poszedl w calosci, wiec potem mialam jeszcze podawane tabletki prowokujace poronienie - wcale nie zadzialaly, resztka pustaka poszla z wlasnej woli, ale calosc operacji troche sie przeciagnela. Po pustaku zaszlam w 3 (chyba) cyklu. Wiez... Ze wzgledu na moj wiek, nie mamy za bardzo czasu na odczekiwanie.

test owu pozytywny :) tzn kreseczka jest ciut jaśniejsza ale to pewnie jutro bedzie juz odpowiednia - OBY !!!!!!!! no i oby te glizdki przetrwały do jutra !!!!!!! mam nadzieje ze sie porządnie pochowały i tylko sie czają na jajeczko :-D
czytałam ze te z allegro wychodzą ale ta kreska jest przeważnie jaśniejsza ( jak sie zrobi droższy test to krecha jest odpowiednia) wiec moze dzis albo jutro bedzie juz owulka a nie jutro/pojutrze , na nic moje spekulacje sie zdadzą - trzeba czekać cierpliwie i zdać sie na glizdki !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D

kasia najważniejsze, że wszystko ok! super....:)
enya81 wcale, że nie jest z Tobą coś nie tak... długo długo po stracie też będziesz ryczeć.... nie wazne ile minie czasu... to jest w naszej głowie i sercu już na zawsze........poczekaj aż będziecie gotowi!!
kłaczek Ty to jesteś aparatka!!
ilona24 &&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja chora... co najlepsze... nic mi nie było... wczoraj ok, aż nagle godz 16 zrobiło mi sie nie dobrze, poszłam siusiu a tam coś...hm...gluty z domieszką krwi... leciało i leciało... potem gorączka 39.... leki, leki i leki i przeszlo... dziś już ok... ale osłabiona totalnie... co to???????????
poza tym wątroba ok... wyniki dobre... a boli brzuch i plamy wyskakują, jak przy cholestazie tylko że wątroba ok.... posiew zrobiomy czekamy na wyniki... zaczęłam prace... licha - doradca ubezpieczeń w mbanku... ale jakaś tam zawsze..

kobietka szłam z Warszawską pielgrzymką pieszą czyli wyjście ze starówki z z ul.Długiej inaczej od Paulinów.

Tak jak widzicie pielgrzymka to nie tylko modlitwy jak to co niektórzy sądzą ,ale również : mecz piłki nożnej paulini-reszta świata :-D:-D oj działo się działo :-D:-D
Niektórzy w korkach grali a niektórzy na bosaka :szok::szok::-D:-D:-)

Sacrosong -czyli przegląd piosenki pielgrzymkowej (piosenki układane są podczas pielgrzymki przez poszczególne grupy ;-)
Tu jeszcze jeden link tyle,że kiepska kopia ,a innej jeszcze w necie nie ma :no:
WPP 2011 Sacrosong 15 Niebieska część 1 - YouTube

A tu jak się tańczy belgijkę na postojach.
Filmik stary ,bo jeszcze nowe nie są wklejone ,ale dokładnie tak samo wygląda teraz
Przeprośna Górka Taniec belgijski 2 - YouTube

Budowanie piramidy wygląda tak :-D:-D
Budujemy Góra Pątnicza - YouTube

Oj i dużo by jeszcze takich fajnych scenek można opisywać...:-D:-D:-D

as też kiedyś chodziłam na pielgrzymkę do Częstochowy, raz normalnie a 2 jako kwatermistrz, i mam tyle wspaniałych i śmiesznych wspomnień. Często jak zaczynamy ze znajomymi wspominać to końca nie widać, a śmiechu przy tym nie miara:)

witam ja juz po prenatalnych bedzie dziewczynka :-)
nie dala sie zbadac do konca i za 2 tyg spowrotem do niej mamy przyjechac
martwi mnie tylko jedno ze nerki maja zastuj 7mm mam nadzieje ze sie nie powieksza bo to jest na granicy
ale pozatym ok oprocz buzki bo nie dala jej pokazac i badanie nie zostalo wykonane do konca

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry