reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie,
Ale produkcja, ale udało mi się nadrobić i zapalam światełka dla nowych aniołków [*][*]

Dziewczyny powoli dochodzę do siebie:) w sobotę mieliśmy w rodzinie ślub, ale to taki wyjątkowy ślub bo to mojego J. kuzyn i moja przyjaciółka, a poznali się przy mojej współpracy, chociaż mieli tylko się wymienić notatkami na studia, a wymienili uczuciami:):) I tak cały tydz intensywnie pomagałam w przygotowaniach, gdyż posiadam jakieś tam zdolności plastyczne zostałam poproszona o przygotowanie dekoracji sali. Właścicielka nie posiadała nic w wybranym przez nich kolorze więc trzeba było wszytko zrobić. Ale muszę wam powiedzieć nieskromnie, że efekt wyszedł oszałamiający. Gościom się bardzo podobało. :):)

U mnie dzisiaj 30 dzień cyklu, po poronieniu najdłuższy był do pierwszej @ 32, więc poczekamy jeszcze ze dwa dni:)

Lilianna, Karolcia81, Ilonka trzymam kciuki za dwie kreski:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
Lilijanna, no zaintrygowałaś mnie :-D do soboty tak daleko, podziwiam za cierpliwość :tak: ja bym pewnie juz ze 3 razy sikała.
ilona, karolcia, spokój baby, co będzie to będzie :-D
Olusia, oj biedna jesteś z tą tarczycą :eek: a ciśnienie rzeczywiście kiepskie. Ja w poniedziałek miałam 98/65 i myślałam, że padnę, ale to chyba chwilowe u mnie było.

Wczoraj w ogóle nie czułam się w ciąży :-( nawet jeden raz mdłości nie miałam...co jest?

Karolcia - dobrze napisane, Ja oddam z ogromną chęcią mój @ ....... komu @ ,komu@ ??? !!!!!!!!!!!!!!
Kahaka - nie martw sie, to juz 12 tydzien wiec takie różne dolegliwości mogą Cię pomalutku opuszczać :) Ja juz jestem spokojna :p ale do czasu :p
Igusiad- To TY swatka na całego jestes ;) fajnie tak jak poznaje sie 2 osoby sobie a potem bawi sie na ich ślubie ;D

Cześć dziewczynki!
Karolciu ja wezme @ bo niestety u mnie to chyba nie tak prędko dzidzia sie pojawi:-(
.Dziś mam wolne ,więc niedawno wstałam , wypoczywam na całego.
Póki słoneczko świeci cza by było coś na działce zrobić , trawe skosić itp.
Troszke mnie jeszcze pobolewa w plecach ale juz mniej. Miłego dnia kochane.

Ilona24 ,Liljana, Karolcia trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&
ja poproszę jedną @ bo już 3 dni czekam u mnie to wszystko tak sie poprzestawiało ,że zaczynam się bać czy nie zaskoczyłam bo skoro @ nie ma to owu była później ,a my z M stosujemy kalendarzykową metodę obliczam kiedy można bez mundurka, a owu nie czuję jakoś ostatnio.
Enya- kochana takie uczucia są normalne kiedy się komuś uda zajść szczęsliwie w ciąże to ukłócie w sercu zawsze jest ja tak mam teraz z opóźnionym zapłonem dwie w rodzinie w ciąży ,a ja nie moge jeszcze bo przyjmuje lek psychotropowy i taki żal lekki czuje poprzednio jak byliśmy w Licheniu to były to początki mojej ciąży tylko jeszcze o tym nie wiedziałam, a teraz w poniedziałek byliśmy znowu i modliłam się o nas wszystkie i siebie żeby nam się udało szczęśliwie zajść w ciąże i urodzić dzieciątko , byłam na Golgocie i tam jest takie pomieszczenie dedykowane nienarodzonym dzieciom i się tam popłakałam z wrażenia wogóle jak zwiedzam jakieś religijne miejsca to mnie wzruszenie bierze.
Wiecie co mi M kupił? takiego Aniołka zawieszkę i łańcuszek do tego i mam na szyi Aniołka, no i kupiłam też sobie figurkę Aniołka ,żeby chronił mnie przed chorobami i kolejnym poronieniem abym go już nie doświadczała, napiliśmy się też wody ze źródełka i nabraliśmy sobie trochę w buteleczkę.
Ale się rozpisałam pozdrawiam wszystkie dziewczynki i każdą z osobna.
Lece do zupki bo już wstawiłam obiadek mam dziś gościa przyjechała ciocia ,która leżała w takim szpitalu jak ja razem tam sobie radziłyśmy i się wspierałyśmy.Rano wstała i teraz kima ,a ja sobie usiadłam z laptopem i poczytałam co u Was.
As- próbowałam obejrzeć ,ale mi tak net chodzi ,że się nawet filmiki na youtubie nie chcą buforować.Podziwiam Cię naprawdę ja chodziłam cały dzień po Licheniu i mnie teraz nogi bolą ,a co dopiero Ty na taką Pilegrzymkę się wybrałaś a można wiedzieć skąd wystartowaliście?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
As-super,kurcze zazdroszczę takiej pielgrzymki,ale to nie na moje nogi chyba :(((((((((( niby bym poszła ale wiem ze bym padłam pewnie w połowie ,wiec było by wiecej problemu ze mną !!!!!!!!!!
Anulka wzajemnie udanego dnia :)))))))
a gdzie kłaczek sie podziewa dziś ???????? Kłaczek leniuchu co TY tak długo w łóżku czy co ??????????????

edit
Kłaczek
sie ujawnił :D

kobietka a co jak byś zaszła ???????? to co mamy trzymać kciuki aby @ przylazła ???????????Bo chyba jakies leki bierzesz które w ciąży nie wolno brać tak ????????

Ostatnia edycja:
reklama
Ilona24- wolałabym żeby @ przyszła czytałam teraz uotkę od leku i tam jest napisane ,żeby w ciąży nie zażywać tego mojego leku, a jak bym zaszła to czeka mnie nagła zmiana leku ,a to może grozić nawrotem choroby więc wolałabym żeby ta @ jednak przyszła tym bardziej ,że z tą tarczycą mam problemy , choć gdzieś w głębi serca......ehhh.Pożyjemy zobaczymy narazie 3 dni się spóźnia to jeszcze nie tak źle w szpitalu mi się 10dni spóźniła te leki też mają wpływ na cykl, poczekam spokojnie choć powiem Ci ,że jest coś co mnie niepokoi , zawsze przed @ mnie piersi bardzo bolały ,a teraz nic cisza kompletna zero śymptomów @

Do góry