reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No... Jak koszulka zaslania rozstepy, maskuje zwisy i oponki, to faktycznie nawet da sie patrzec. A to kombi z tylu to od wczorajszych batow spuchlo, wiesz?:-D

reklama
Kłaczek no i mialam rację że CI dupsko złoiłam bo masz super ciążowy brzuchalek !!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja tam żadnego zwisu nie widzę ,a wzrok mam bardzo dobry !!!!!!!!!!!!!!!!!!
I co chyba nie bolało tak bardzo wystawienie tej foci coooo????????
naprawdę brzuszek pierwsza klasa ;) Kocham takie zdjęcia oglądać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewelinka kciuki zaciśnięte &&&&&&&&
Linnea a gdzie twoj brzuszek????????????? Muszę Was popędzić widzię bo same z siebie to nie wystawicie no :((

Ostatnia edycja:
Ilona, to dopiero 4 miesiace, a beben jak w 8! Jak patrze na to zdjecie to mnie zgroza ogarnia - pod koniec naprawde latwiej mnie bedzie przeskoczyc niz obejsc dookola. Kontroluje mocno wage - od 2 tygodni stoi w miejscu, ale od poczatku ciazy "zarobilam" juz 6kg. Kurcze, 102,2kg zywej masy.

kłaczku brzusio superowy!!jak ja sie najem kapusty to też taki mam a w ciąży nie jestem.:-D
Ewelinko kciuki zaciśnięte.
Kłaczku
co tam rozstępy , co tam zwisy phhh..:-D, byle pierdołka malutka w brzusiu sie dobrze czuła .Wiem że też tak uważasz :tak:

Jeszcze mam pytanko- otóż od raru dni boli mnie dół pleców ,dokładnie bo bokach , oczywiscie powinnam iść do lekarza no ale ..tam są chyba nerki co ?to takie bardziej kłucie jest , jakoś siku w porządku więc samna nie wiem .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wracam pokornie jak niewierny Tomasz... daaaawno mnie nie była, ale musiałam pookładać swoje życie na nowo, a to jak układanie puzzli bez wzoru... bo wzór znikł... dzięki mężowi zaczęłam żyć na nowo, znowu się uśmiecham, planuję, całym sercem marzę o ciąży...staramy się w sumie 6miesięcy...zaczęliśmy zaraz po odejściu Amelki... to jest 3 cykl na wspomagaczach. Al jest to cykl stracony, jakoś mój mężyk nie miał ochoty na przytulanki w te właśnie dni, a ja stwierdziłam, że nic na siłę. Przyznam się, że podczytuję Was regularnie. Płakałam z radości jak zobaczyłam, że kłaczek jest w ciąży i codziennie zaglądam żeby popatrzeć na suwaczek:tak:i zawsze serducho mi rośnie jak widzę suwaczek Ziomorodka :-) Kłaczku brzusio śliczny, jak ja tęsknię za takim brzucholkiem:-( Gratuluję fasolinek i zapalam {(*)} dla wszystkich Aniołków. Obiecuję, że teraz Was już nie opuszczę :tak:

Ostatnia edycja:
jestem tak jak mówiłam wasze kciuki cuda mogą zdziałac i tak się stało gin nie zrobił zdjęcia ;/ i nie znam płci maluszek robił fikołki i serduszko pięknie biło krwiaka nie ma!!!!! jak ja sie cieszę ja obstawiam cały czas chłopaka a mój albert dziewczynkę ale co on wie:p Kacperek caly czas do brzuszka mówi Czesio hehehehe ale wolałabym Szymonka:) Moje dziecię ma 11 cm długości i waży 100gram gin popatrzył na wyniki cukru i wahają sie u mnie okropnie mówił że mogą mi dać insulinę ale sie okaże we wtorek bo przeważnie w normach mam te wyniki od czasu do czasu tylko sie wahają więc czekam do wtorku i do szczecina dyłowac muszę;/ Wieczorkiem poodpisuje wam bo mój Lucyferek stoi nademną i prosi o kompa a ja sobie teraz w spokoju posprzatam aha i pozwolił mi jechać do mojego jak ja tam pojadę to wióry poprostu będą lecieć odechce im sie popijania w wekendy 10 września mam wizytę nastepną więc pobędę tam trochę w przyszły wekend planuje z kacperkiem jechać :p Bo przecież ten remont ;/ ok to do wieczora DZIĘKUJĘ WAM KOCHANE!!!!!!!

Ewelinka no widzisz , wspaniała wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda ze tu wczęśniej nie trafiłam, to może wasze kciuki by mi pomogły z tym pustakiem i by sie dzieciątko jednak pojawiło ehhhh:p no ale co sie odwlecze to nie uciecze prawda ??????? od dziś bede serduszkować wykres bo mój wraca a tu akurat dni płodne sie zaczęły bo jajko kurze juz jest :tak: :D ale i tak 14 dnia cyklu lukę czy owulka sie zbliża wczesniej nie ma potrzeby , bo w tamtym cyklu była 15dnia , a mam tylko 3 testy :)

Dziewczyny padłam...... od rana latam i sprzątam, okna pomyte w salonie i pokoju małego lśni , obiad ugotowany( jaki mi dziś wyszedł booooooski sos , aż sie sama dziwie ze taka zdolna jestem haha- no żartuje samouwielbienie to nie w moim stylu) podłogi schną a ja pochłaniam rożka bo od wczoraj za mną chodził :blink: no i kawka obowiązkowo bo dzis nie mialam czasu nawet sie napić !!!!!!!

Dziewczynki miałam dzisiaj dziwne doświadczenie.
Zrobiłam rano test i wyszła blada kreska ale była widoczna.Mój też widział więc nie miałam omamów.Po kilkudziesięciu minutach kreska znikła.:szok:Spotkałyście się z taką historią?
Gratuluję Wszystkim brzuchaczkom....i dużo zdrówka i uśmiechu dla każdej Mamusi...bo Wszystkie nimi jesteśmy.:-)

reklama
Dziewczynki miałam dzisiaj dziwne doświadczenie.
Zrobiłam rano test i wyszła blada kreska ale była widoczna.Mój też widział więc nie miałam omamów.Po kilkudziesięciu minutach kreska znikła.:szok:Spotkałyście się z taką historią?
Gratuluję Wszystkim brzuchaczkom....i dużo zdrówka i uśmiechu dla każdej Mamusi...bo Wszystkie nimi jesteśmy.:-)

a kiedy masz termin @ ?????????

Do góry