jestem już po
opowiem dziewczyny wszystko.... więc podjeżdzają piękną lizmuzyną.... wysiadają.... ona: włosy ładnie spięte, w nich białe róże... sukienka biała w czerwone wisienki, rozszerzana... buty lakierki czerwone z czarną kokardką... czerwone rękawiczki.... czerwona torebka w piórka i biała wiązanka z róż... i na plecy pelerynka z futerka białego.... on brązowy garniak i czerwony krawat... zestresowani cholernie... ona składa przysięgę - ryczy.... pierwszy taniec ona ryczy.... haha myślał by kto!! życzenia - dochodzę składam, chce dać buziaka a ona odwraca głowę... wszyscy to widzą.... odwracam się na pięcie i z podniesioną głową odchodzę..... idziemy na obiad... idziemy a co!! zjadłam obiad, wypiłam 3 kieliszki wódki... i tyle... śpiewali 100 lat - ja nie śpiewałam....
patrzyła na mnie co i rusz... a ja na nią.... doszła do mnie i mówi " jak Ilona?" a ja kiwnęłam ramionami i odwróciłam się w 2 strone.... nie tańczyliśmy.... taka 1 jej przyjaciółka przyczepiła się do mojego M i chciała z nim tańczyć... wkurwiła nas... a w końcu kamil wykrzyczał, że ma żałobę po dzieciach i nie bedzie sie bawił.... a jej sie tak GŁUPIO zrobiło i luzz.... mój M cały czas przy mnie... nie odchodził.... wspierał, głaskał, trzymał za rękę.... potem przysiadła się do mnie teściowa mojej teściowej... ona przeżyłą 3 straty dzieci... poroniła, potem w 7 miesiacu ur nie żywe dziecko, a potem jej 30 letni syn sie utopił... gadała ze mną o stratach.... popłakałyśmy się obie przy stole.... no cóż... każdy to widział... ale nikt nie zrozumiał zapewne... matka mojej tesciowej przytuliła mnie i powiedziała że jej drzwi są zawsze dla mnie otwarte.... a potem teścio mojej teściowej przyszedł i gadał i niej... powiedział że to jest głupia baba, że on jej nie znosi od 20 lat... i ja wszystko mu opowiedziałam, a on swojej żonie, a ona komuś... i tak się cieszę, że prawda wyszła na jaw.... ona wiedziała, ze ją obgadujemy... ale ja mam to w dupie.....................................................................
no i wróciliśmy do domu... o dziwo mój M o to poprosił... zle sie tam czuł.... powiedział mi, że wygladałam najładniej, bardzo sexownie i że nie mógł tam już dłużej wytrzymać bo jak patrzył na mnie to miał ochotę....
ot tak... ja wyszłam cało i z klasą... a ona nie bardzo!!!
plan wykonany!!!