reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Gosiulek tego akurat nie wykupiłam bo próbowałam pić herbatkę imbirową, jesc migdały itd, gin przepisała mi cos na te wymioty ( wyskoczyło mi z głowy jaka to nazwa tego leku ) ale nie wykupiłam bo NAGLE WSZSTKO PRZESZŁO
ale jak cos to pewnie bede próbować :)))))))no ale zanim zajde minie jeszcze jakis czas pewnie !!!!!!!

Ilona mi nic nie przeszlo, dzidziol nie zyl 4 tyg. a ja ciagle mialam mdlosci, piersi bolaly tak samo, w 13 tc poszlam na genetyczne, a tam szok!

Magda no widzisz ja mialam tak samo, tyle ze jak pisałam w obumarłej ciązy przeszło na pare dni przed wiescią ze dziecko żyje ale sie nie rozwija ,na drugi dzien poszłam do innego gina ale juznie żyło!!!
a w tej z pustym jajem od 4 tyg mialam mdłości aż do poronienia w szpitalu !!!!!!!!!!!!!!!!
Widzisz a mówi sie ze skoro są mdłości, bolą cyce i sie puszcza pawia to jest z dzieckiem wszystko OK a tonie zawsze tak jest niestety :((

Ilona24 najgprsze jak tam organizm oszukuje. Dlatego wczoraj kiedy gin sie mnie spytal czy bola mnie piersi to powiedzialam: bola, ale co z tego. Wtedy tez mnie bolaly :(
Oby juz zadnej z nas nigdy takie cos nie spotkalo!

Karolcia ja mam bardyo bolesna owulke, wiec nie dalo sie nie nakrecac. A moj maz zawsze po niej powtarzal, ze trzeba armie wzmocnic i poprawic. Wiec poprawiajcie :)

no i tak dziewczęta.. witam się w ten okropny dzień....
mój M spakował wszystko i odszedł.... przez 1 małą kłótnię.... wszystko skreslone.... powiedział, że mnie nie nawidzi, że jestem jego " problemem", że matka miała rację... żebym się wreszcie od*******iła!!! żebym usunęła nr i spaliłą zdjęcia... i oo....
wiecie co?? nie płaczę, nie zamartwiam się.... po prostu jestem w maga wielkim SZOKU.......

reklama
ilonka, magda - tak jest...poprawiamy....!!!

ilona1990 - to bardzo przykre co piszesz....wiesz...my też się czasami strasznie kłócilismy z Z (teraz juz nie...za starzy na to jestesmy), ale nigdy nie mówił az tak ostrych słow...i nigdy sie nie pakował...ja mysle, że ten Twój nie dojrzał jeszcze do prawdziwego związku opartego na szacunku, zaufaniu i stabilizacji....może przeczekaj tą burzę...albo sobie odpuiść i poszukaj takiego, który bedzie wart Twojego uczucia, a nie jakiegoś cwaniaczka, który potrafi się bawić uczuciami...

Ostatnia edycja:
Do góry