gosiaczek12344
Aktywna w BB
Witajcie,Pozdrawiam z rana
V-Jolka trzymam kciuki!!!!
Magda daj cynka martwię siębabo
V-Jolka trzymam kciuki!!!!
Magda daj cynka martwię siębabo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosiulek, zastrzyki mam juz przygotowane, ale lekarz kazal mi je brac dopiero jak zaskocze. Co do staran, czy w ogole, to wlasnie trwa 4 miesiac. boje sie tylko, ze znowu bede musiala czekac 2 lata, bo tyle to trwalo ostatnio. i tylko chodzilam od lekarza do lekarza i kazdy twierdzil, ze jest ok. dopiero teraz trafilam na normalnego i badania na zespol powtarzam co 3 miesiace. a jak do wrzesnia sie nie uda to ide na hsg.
Sciskam mocno.
Gosiulek, zastrzyki mam juz przygotowane, ale lekarz kazal mi je brac dopiero jak zaskocze. Co do staran, czy w ogole, to wlasnie trwa 4 miesiac. boje sie tylko, ze znowu bede musiala czekac 2 lata, bo tyle to trwalo ostatnio. i tylko chodzilam od lekarza do lekarza i kazdy twierdzil, ze jest ok. dopiero teraz trafilam na normalnego i badania na zespol powtarzam co 3 miesiace. a jak do wrzesnia sie nie uda to ide na hsg.
Sciskam mocno.
no to dobrze, że porobisz wszystkie badania. Zastanawiam się jeszcze nad kwestią acardu np. Robiłaś badania na zespół antyfosfolipidowy, bo nie pamiętam czy pisałaś. U mnie mimo tego że wyszło że nie mam tego zespołu, brałam acard od dnia zrobienia testu do końca 28 tygodnia.