reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Patka- super wieści moje gratulacje bardzo się cieszę Twoim szczęściem :tak:.
Gosiulek- mogłabyś napisać jakie badania dokładnie robiłaś?Ja już sporo badań zrobiłam ,ale może bym się skusiła na te dodatkowo.

Na zespół antyfosfolipidowy składają się badania na:
przeciwciała p.B2-glikoproteinie-1 IgG i IgM
Komórki LE-latex
przeciwciała antykardiol. IgG i IgM

reklama
Jestem babolki moje!
Ufffffffffffffffffffffffff
Kamień spadł mi z serca! Zrobiła mi jednak usg, bo przez brzuch nie mogła znaleźć tętna. Ponoć za mało wypiłam, a mało się nie posikałam tam.
Maluszek ma się dobrze i jest piękny (tatuś mówi, że podobny do niego). Machał do mnie i się ruszał bosko, machał łapkami. Gin potraktowała to usg jako genetyczne i za miesiąc nie będzie. NT 1,47, CRL 34 mm. WG. usg to 10t2d, GS 52,3 mm, co odpowiada 10t4d.
Mam 7 zdjęć! Dziewczyny, jaka ulga! Na pewno wasze kciuki pomogły!!!! Dziękuje Wam serdecznie.
A teraz mój ludź:-D
cHNPqTPi4vehQBCJuB.jpg

Kahaka ale ulga prawda??????? Jakie piękne malutkie dzieciątko!!!!!!!!!!!Ile Ja bym dała aby takie ujrzeć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz proszę sie juz nie martwić, dzieciątko jest cudowne,silne i nigdzie sie nie wybiera,tzn wybiera sie do WAS na świat za niecałe 30 tygodni :D :-) Bądź dobrej mysli, tym razem sie uda zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAK UDA SIĘ, BĘDĘ TO SOBIE CODZIENNIE POWTARZAĆ!!!!
gosiaczek, to była moja 3 wizyta, a drugie usg.
gosiulek, pytałąś o przyczyny poronień. U mnie podobnie jak u kłaczka i ilony...Pierwsza ciąża obumarła gdzieś na etapie 6 tc, a w drugiej było puste jajo. Przyczyn nie znam.

Ale wiecie co dziewczyny...W poczekalni babki pytały ile jesteśmy po ślubie, i jak powiedziałam, że 2 lata, to się mocno dziwiły, że dopiero teraz "się zdecydowałam na dziecko", bo "one to od razu po śłubie pozachodziły"...No wiecie co, aż mnie coś ścisnęło w dołku :-(

reklama
super wiadomości Kahaka moje gratulacje śliczne fotki , o jeja jak tak przeżywam z Wami to aż mi się zachciewa ,ale cóż trzeba czekać
Gosia - dzięki za te nazwy badań muszę sobie zapisać i zapytać gina o te badanka , choć u mnie podłoże było od infekcji bo miałam wysoką gorączkę ,ale wychodzę z założenia ,że lepiej zrobić o jedno badanie za dużo niż za mało.

Do góry