reklama
gosiaczek12344
Aktywna w BB
kahaka - ważne że wszystko w jak najlepszym porządku ja pierwszą będę biała za 14 dni w 8 tygodniu i chcę wierzyć mocno że tym razem się uda wszystko!!!
patka82
Fanka BB :)
Bardzo Wam dziękuję dziewczynki u mnie emocje jeszcze nie opadły(te pozytywne oczywicie)
Powiedzieliśmy dzisiaj naszej córce, że będzie miała rodzeństwo, szalała jak opentana z radości
Zrobiliśmy małą intrygę, zakupiłam test ciążowy (przy okazji bardzo chciałam zobaczyć tłuste czerwone krechy). Poprosiłam, żeby odczytała wynik, a jak będzie jedna kreska to żeby wyrzuciła do śmieci i nic nie mówiła
Wyleciała z łazienki jak poparzona i biegała po całym domu. Oczywiście przekazała tę cudowną wiadomość dziadkom. Powiedziała, że spodziewała się, bo często się modliła w tej intencji
czarna a suwaczek był tylko niedziałał więc go skasowałam, a teraz przy próbie wstawienia nowego wyskakuje mi nieprawidłowy plik jak wklejam kod, niewiem dlaczego.
kahaka gratuluję, cieszę się, że u ciebie również wszystko wporządku, a kruszynka cudowna.
o udało się wstawić suwaczek, ciekawe czy będzie działał?
Powiedzieliśmy dzisiaj naszej córce, że będzie miała rodzeństwo, szalała jak opentana z radości
Zrobiliśmy małą intrygę, zakupiłam test ciążowy (przy okazji bardzo chciałam zobaczyć tłuste czerwone krechy). Poprosiłam, żeby odczytała wynik, a jak będzie jedna kreska to żeby wyrzuciła do śmieci i nic nie mówiła
Wyleciała z łazienki jak poparzona i biegała po całym domu. Oczywiście przekazała tę cudowną wiadomość dziadkom. Powiedziała, że spodziewała się, bo często się modliła w tej intencji
czarna a suwaczek był tylko niedziałał więc go skasowałam, a teraz przy próbie wstawienia nowego wyskakuje mi nieprawidłowy plik jak wklejam kod, niewiem dlaczego.
kahaka gratuluję, cieszę się, że u ciebie również wszystko wporządku, a kruszynka cudowna.
o udało się wstawić suwaczek, ciekawe czy będzie działał?
Ostatnia edycja:
PAtka, kahaka, cudne wiesci, az sie pobeczalam...
Gosiulek, ja wiem, ze stracilam obie ciaze wlasnie przez zespol antyfosfolipidowy. Zarowno pierwsze jak i drugie malenstwo zmarlo dokladnie w tym samym dniu ciazy. Dziekuje Ci za promyczek nadziei w to ze kiedys i do mnie usmiechnie sie los, bo czasami ciezko w to uwierzyc.
Sciskam mocno i juz nie bede Was dzisiaj tak dreczyc jak wczoraj...
Gosiulek, ja wiem, ze stracilam obie ciaze wlasnie przez zespol antyfosfolipidowy. Zarowno pierwsze jak i drugie malenstwo zmarlo dokladnie w tym samym dniu ciazy. Dziekuje Ci za promyczek nadziei w to ze kiedys i do mnie usmiechnie sie los, bo czasami ciezko w to uwierzyc.
Sciskam mocno i juz nie bede Was dzisiaj tak dreczyc jak wczoraj...
gosiulek73
mama K&K&A
Olusia skoro tak to Ty już przed ciążą powinnaś brać heparynę.Jeśli planujesz oczywiście...Trzymam mocno kciuki.:-)Na pewno się uda.
Gosiulek, zastrzyki mam juz przygotowane, ale lekarz kazal mi je brac dopiero jak zaskocze. Co do staran, czy w ogole, to wlasnie trwa 4 miesiac. boje sie tylko, ze znowu bede musiala czekac 2 lata, bo tyle to trwalo ostatnio. i tylko chodzilam od lekarza do lekarza i kazdy twierdzil, ze jest ok. dopiero teraz trafilam na normalnego i badania na zespol powtarzam co 3 miesiace. a jak do wrzesnia sie nie uda to ide na hsg.
Sciskam mocno.
Sciskam mocno.
No, ja tylko na chwilkę...
Jutro mam wizytację, więc nareszcie dowiem się ile COSIEK urósł...
Bo że wszystko jest w porządku to ja wiem - BO MUSI BYĆ!!!!
A może już uda się nam poznać płeć...
Z Kacprem nam się udało bardzo wcześnie....
Jutro mam wizytację, więc nareszcie dowiem się ile COSIEK urósł...
Bo że wszystko jest w porządku to ja wiem - BO MUSI BYĆ!!!!
A może już uda się nam poznać płeć...
Z Kacprem nam się udało bardzo wcześnie....
V-Jolka &&
ps kobitki fasolka35 się odzywała coś ostatnio? bo szczerze myśle o niej dośc często i okropecznie sie o nia martwię.....
nic zmykam tulam was wszystkie mam nadzieje że jutro tez będę na siłach zajrzeć - dziś miałam looz monitor w pracy juz całkiem padł więc patrzały mnie nie bolą hehe, M ma drugą zmianę więc pewnie was nawiedzę i pozanudzam troszku
dobrej nocki
ps kobitki fasolka35 się odzywała coś ostatnio? bo szczerze myśle o niej dośc często i okropecznie sie o nia martwię.....
nic zmykam tulam was wszystkie mam nadzieje że jutro tez będę na siłach zajrzeć - dziś miałam looz monitor w pracy juz całkiem padł więc patrzały mnie nie bolą hehe, M ma drugą zmianę więc pewnie was nawiedzę i pozanudzam troszku
dobrej nocki
reklama