reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczek - ja ten Londyn to już kilka dni w tv ogladam i nie wierzę w to ,co się tam wyrabia
Kobietka22 - u mnie staranka nie wiadomo kiedy . 2 lata zaraz miną a my w tym maraźmie tkwimy , bo T sam nie wie czego chce
patka - cieszę się razem z tobą ! a suwaczek? zróbże jakiś fajny :)
gosiulek - witaj
bibianka - miłego urlopu

reklama
Czarna76- no to widzę ,że ten Twój M nadal się zastanawia, pogoń go porządnie powiedz ,że chcesz dzidziola i niech działa, mój M natomiast mówi ,że chciałby choćby już ,ale niestety te moje leki to na razie uniemożliwiają więc czekam do czerwca 2013 z tym mam nadzieję ,że ten rok z tą 13-nastką nie będzie pechowy dla nas.

cześć dziewczynki,

Witaj gosiulek gratuluje syneczka!!! to daje nadzieję!!!

kahaka, magda_79 czekam na info po wizycie, kciuki zaciśnięte!

Patka!!! super ekstra mam nadzieję że teraz jesteś pełna wiary i spokojniejsza
oby więcej takich optymistycznych wpisów proszę ;)

kłaczek
tak nie do pomyślenia co sie dzieje w Londynie ale takze
sa starcia w Sztokholmie...
Ja czekam do 22 -egona wizyte tyle czasu jeszcze...

pozdrawiam wszystkie babeczki!

Kahaka ,Magda już nie mogę się doczekać wieści na pewno dobrych bo tak musi być siedze i co troszkę odświeżam stronke z zaciśniętymi kciukami dajcie znać co tam w brzuszkach słychać.
Gosiaczek- czas szybko zleci ani się obejrzysz ,a już będziesz na wizycie , nie martw się wszystko będzie dobrze;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patka :D mały urwisek rośnie pod serduszkiem, wspaniałe wieści

&& kobitki za wasze wizyty

babianka oj długo myłam, tym bardziej że baza sie solidnie wcześniej wysmarowałam, woda z mydłem nie dała rady za to mleczko kosmetyczne i owszem - najgorzej było wymyć uszy od srodka tez miałam wysmarowane :D
udanego i owocnego wypoczynku zycze do jakiej miejscowości jedziecie? dokładnie?
ew jesli nie macie zaklepanych miejsc polecam Sromowce niżne tam gdzie z M byłam tego roku w maju
http://www.grywalska.wczasywpolsce.pl/

a jeśli nie to na ulicy Trzech koron jakikolwiek domek powyżej nr 40 - ma piekny widok na TRZY KORONY z jednej strony a z drugiej na Tatry, 2-3 minutki piechtolotem do Dunajca, wieczorkiem słychac szemranie rzeki, 10 minut do mostu na Słowację - tez piechtolotem, ew. pod numerem chyba 26 też na tej ulicy jest mozliwość wynajmu roweru 3,50 za godzine lub 23 zł za cały dzionek.
5 minut do przystanku flisaków. Knajpki itp wszystko na miescu, sklepy spożywcze 2 z normalnymi cenami w odległości 5-10 minut piechtolotkiem jeden od drugiego. Ceny za nocleg od 25-35 zł (ta nasza babeczka ma 33 zł w sezonie łazienka + TV z podstawowwymi programami 1,2,3 TVN, ogórdek z grillem itp)
My z M chcemy zrobic jeszcze jeden wypad w pażdzierniku i być moze nawet na Sylwka również - oboje jestesmy zachwyceni ta miejscowością, oj zazdroszcze ci kochana :D
No i mozna powiedziec ze jest spokojnie, jedynie z rana jak wycieczki idą na szlak na Trzy Korony, a tak to błogi relaks. No i duzo atrakcji w jednym miejscu łączki nad rzeką, trasa spacerowo-rowerowa po stronie słowackiej itp. Blisko na szlaki i no ten widok ehh sie rozmamlałam teraz :D hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry