Patka mały urwisek rośnie pod serduszkiem, wspaniałe wieści
&& kobitki za wasze wizyty
babianka oj długo myłam, tym bardziej że baza sie solidnie wcześniej wysmarowałam, woda z mydłem nie dała rady za to mleczko kosmetyczne i owszem - najgorzej było wymyć uszy od srodka tez miałam wysmarowane
udanego i owocnego wypoczynku zycze do jakiej miejscowości jedziecie? dokładnie?
ew jesli nie macie zaklepanych miejsc polecam Sromowce niżne tam gdzie z M byłam tego roku w maju
http://www.grywalska.wczasywpolsce.pl/
a jeśli nie to na ulicy Trzech koron jakikolwiek domek powyżej nr 40 - ma piekny widok na TRZY KORONY z jednej strony a z drugiej na Tatry, 2-3 minutki piechtolotem do Dunajca, wieczorkiem słychac szemranie rzeki, 10 minut do mostu na Słowację - tez piechtolotem, ew. pod numerem chyba 26 też na tej ulicy jest mozliwość wynajmu roweru 3,50 za godzine lub 23 zł za cały dzionek.
5 minut do przystanku flisaków. Knajpki itp wszystko na miescu, sklepy spożywcze 2 z normalnymi cenami w odległości 5-10 minut piechtolotkiem jeden od drugiego. Ceny za nocleg od 25-35 zł (ta nasza babeczka ma 33 zł w sezonie łazienka + TV z podstawowwymi programami 1,2,3 TVN, ogórdek z grillem itp)
My z M chcemy zrobic jeszcze jeden wypad w pażdzierniku i być moze nawet na Sylwka również - oboje jestesmy zachwyceni ta miejscowością, oj zazdroszcze ci kochana
No i mozna powiedziec ze jest spokojnie, jedynie z rana jak wycieczki idą na szlak na Trzy Korony, a tak to błogi relaks. No i duzo atrakcji w jednym miejscu łączki nad rzeką, trasa spacerowo-rowerowa po stronie słowackiej itp. Blisko na szlaki i no ten widok ehh sie rozmamlałam teraz
hehe