reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ło matko!! kobity ja napisałam że idę na pogrzeb... w sensie że w tej chwili...

a o ubranie to pytałam odnośnie ślubu teściowej:D

gosiulek współczuję... i gratuluję synusia!! ja również z niewiadomych przyczyn urodziłam chłopców w 22 tc...

kłaczku jak ten czas leci... jejku.... już masz 17 tc.... superr....
dziś mijają 3 miesiace jak nie ma chłopców....;(

Ostatnia edycja:
reklama
gosiulek witam....... gratuluje syneczka i zapalam światełko dla aniołka
[*]) .....u mnie identycznie co u Kłaczka, pierwsza ciąza obumarcie w 9 tyg a potem puste jajo!!!!! badania zrobiłam ale tylko te co mi kazał gin czyli tarczycę, toxoplazmoze i cytomegalie i teraz sie staramy, nic innego nie robiłam bo lekarz powiedział ze nie ma takiej potrzeby bo mam juz dziecko wiec trzeba próbować,

Witam wszystkie w tym szczęśliwym dla mnie dniu:)

Jestem po usg widziałam moje dziecko. Z maluszkiem wszystko w porządku (a tak się bałam).
Niesamowicie ruchliwe z niego stworzonko, fikał koziołki utrudniając badanie, ale co tam.
Wzruszyłam się jak zobaczyłam jego rączkę w buzi.

Jak wracałam do domu to chyba emocje mi puściły i łzy same leciały.
Ale jestem szczęśliwa:))))))))

Przepraszam, że tak tylko o sobie. Wybaczcie dziewczynki

gosiulek witam....... gratuluje syneczka i zapalam światełko dla aniołka
[*]) .....u mnie identycznie co u Kłaczka, pierwsza ciąza obumarcie w 9 tyg a potem puste jajo!!!!! badania zrobiłam ale tylko te co mi kazał gin czyli tarczycę, toxoplazmoze i cytomegalie i teraz sie staramy, nic innego nie robiłam bo lekarz powiedział ze nie ma takiej potrzeby bo mam juz dziecko wiec trzeba próbować,
Trzeba próbować.
Moja znajoma też ma synka 6-letniego.PÓźniej 5poronień i następny synek.Przez całą ciążę była na heparynie.
Oczywiście nie każde poronienie ma związek z zespołem.
Trzymam kciuki.Będzie dobrze.

Witam wszystkie w tym szczęśliwym dla mnie dniu:)

Jestem po usg widziałam moje dziecko. Z maluszkiem wszystko w porządku (a tak się bałam).
Niesamowicie ruchliwe z niego stworzonko, fikał koziołki utrudniając badanie, ale co tam.
Wzruszyłam się jak zobaczyłam jego rączkę w buzi.

Jak wracałam do domu to chyba emocje mi puściły i łzy same leciały.
Ale jestem szczęśliwa:))))))))

Przepraszam, że tak tylko o sobie. Wybaczcie dziewczynki

To cudowne wieści.Ciesz się!!!!:-)Gratuluję.

Patka gratuluje !!!!! niesamowite przezycie zobaczysz maleństwo fikające koziołki !!!!!!!!
Gosiulek mam nadzieje ze za trzecim razem bedzie juz dobrze, wierze w to bardzo mocno, i codziennie sie o to modlę, ale 5 poronien nie zniosłabym juz na pewno,-biedna dziewczyna tyle sie nacierpiała !!!!!!!!!!!!!Podziwiam ją !!!!!!

Uciekam kotki na spacer z małym , bede wieczorkiem :) paaaaaaaa :-D

Patka- super wieści moje gratulacje bardzo się cieszę Twoim szczęściem :tak:.
Gosiulek- mogłabyś napisać jakie badania dokładnie robiłaś?Ja już sporo badań zrobiłam ,ale może bym się skusiła na te dodatkowo.

reklama
Patka, super! Masz takiego kaskadera jak my! Nasz powazniejszy - nie pakowal lapki w dziob, ale grzecznie pomachal rodzicom. Nie wiem po kim takie maniery.
laugh.gif
A tak powaznie to cholernie sie ucieszylam ze juz po strachu - masz cudownego babla w sobie i niech dalej tak rosnie.

Dziewczyny zobaczylam takie cos - to Londyn - i odebralo mi mowe, wiare w ludzi i co tam jeszcze mialam...
BBC News - Injured boy mugged during disturbances in London

Do góry