reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki za wszystkie kciuki- chyba czynią cuda :-D Pikawa nam wali, przebieramy kończynami na prawo i lewo, wyginamy się tak że pani dr za chiny ludowe pomiarów nie mogła dokonać :szok: kość nosową mamy i coś nam urosło między nogami :cool2: Ginka powiedziała że na tym etapie osobiście raczej nie podejmuje się określania płci, ale jeśli to nie jest siusiak to jej kaktus na nosie wyrośnie :rofl2: Mamy się jeszcze zastanowić czy iść na Pappę- lekarka nic podejrzanego nie widzi ale radzi dla świętego spokoju, bo niby poza wadami genetycznymi pappa wykrywa też ewentualne wady ukł. krwionośnego. Ten święty spokój będzie nas kosztował 300 pln :confused2:Jak myślicie- warto? Ja jestem na 90% na nie.
A to fasola i jego wypustek między nogami :biggrin2:

1.1.jpg1.2.jpg

reklama
Poroniona- super wieści czyli co pewnie siusiak się szykuje:Dmyśleliście juz o ewentualnych imionach?
nie wiem co Ci poradzić z tym testem pappa, może jeśli lekarz radzi to warto jednak zrobić tak dla własnego spokoju.
Ja skoczyłam już do sklepu i zajadam pysznego koktajlowego loda:p

poroniona, super wieści!!!! Ale maluch piękny! To teraz poprosze o chuchanie i dmuchanie, bo moja wizyta we wtorek. Co do Pappa, to ja bym sobie pewnie darowała, przecież to nie daje gwarancji, tylko określa jakieś tam prawdopodobieństwo.

Poroniona mocno trzymalam kciuki chociaz wiedzialam ,ze wrocisz ze wspanialymi nowinami. sliczny synek!!!! Super, az mi sie lezka zakrecila w oku. Co do testu pappa to ja chyba bylabym tez na nie. Jesli na usg nie wyszlo nic niepokojacego to i po co. Ehh, sama nie wiem.

dlugowlosa moze odczekaj jeszcze ze 2 dni i wtedy testuj. Chociaz dobrze wiem jak akzdy dzien sie wtedy wlecze. trzymam mocno kciuki!

Klaczku dobrze, ze skurcze odpuscily, ale odpoczywaj ile wlezie. To chyba za wczesnie na braxtony, co? Gdyby sie sytuacja powtorzyla to moze jedz do szpitala. Wiem jakie ejst podejscie angoli, ale w koncu to juz II trymestr!

As oby wyniki tesciowej byly pozytywne!

Gosiaczek gratulacje!

A u mnie powoli..... bardzo powoli. Kazda sekunda taaaak sie ciagnie. Macam cycki co 5 min czy dalej bola. ten strach jest powalajacy, z reszta co jak Wam bede mowic. Kto jak kto, ale Wy wiecie o tym najlepiej :(

poroniona , ale fajnie ! syneczek będzie :) super
długowłosa , teścik jeszcze , za parę dni może coś wyjaśni
karolcia81 , kobietka22 , kasia2011 , kahaka - buziole
kłaczek , nie strasz tymi skurczami ....

aha , zapomniałam :
gosiaczek , magda79 gratulacje 2 kreseczek !!!

Witaj Karolcia trzymam kciuki za Wasze staranka oby były owocne :D
zrobiłam sobie kawusie i idę poczytać co u rozpakowanych i na wieściach od ciężaróweczek naszych.
Magda- masz racje każda z nas wie jaki to strach , ale trzeba być silną dla okruszka uszy do góry będzie dobrze nie ma innej opcji wszystkie tu trzymamy kciuki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry