reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia, jeszcze nic straconego :-)
A ja?? hmmm....też sobie wkręcam ciążę, w sobote po zjedzeniu miałam takie mdłości, wczoraj w pracy tez nie za dobrze się czułam....pomyslalam se że moze w ciąży jestem ale po chwili zeszłam na ziemie i obwiniam pogodę, 1 sierpnia ma wredna @ przyjść więc grzecznie czekam, korci mnie żeby testa w piatek zrobić bo w sobote na wesele jedziemy i wiedziałabym czego sie spodziewać, ale obiecałam sobie że nie będę sie nakręcać, bo znając moje szczęście to i tak nic z tego....dziś śniło mi się że byłam u gina i powiedział, że jego leczenie zakończone i może mi tylko pogratulować....tylko nie wiem czy byłam w ciąży czy co? a może to znak, że u Zjoli wszystko będzie ok??

reklama
Witam.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące :tak::-):-)
Kłaczek jak zimorodek?
Ewelina26 dobrze będzie .
Jeśłi masz zalecone leżenie i odpoczywanie z powodu krwiaka to ja bym z pracą nie ryzykowała :no::no:

Olusia nie tym razem to może za miesiąc???
Ciesz się tym co masz czyli swobodą tak jak Karolcia :tak::-):-)

Emy co u ciebie?

Kasia ja też masę tabletek łykałam i leżałam w łóżku.
Dzięki temu wytrwałam do 35 tc.;-):-):-)

Ilona dobrze,że mały już dobrze się czuje .:tak::-):-)

Witam Was kochane.
Zaglądam do Was co jakiś czas ale pisać jakoś nie ma o czym...
Teściowa nadal w szpitalu -jutro będzie 2 tygodnie ,a lekarze nadal nie wiedzą tak do końca co jej jest :baffled::baffled::baffled:
Wczoraj byłam z mężem i synkiem na otwarciu stadionu narodowego.:tak::-):-)
Ależ tam było ludzi ...:szok::szok::szok:
Potem zrobiliśmy sobie rodzinnego grilla ,a wieczorek spędziliśmy tuląc się do siebie .;-):-):-)
Coś mnie \nów rozkłada tylko jeszcze nie wiem co.
Boli coś w krzyżu,a w zasadzie piecze i promieniuje do boków ,czasami do kompletu pobolewa mnie brzuch do kompletu :baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie czas położyć sie do trumny i czekać na śmierć :szok::szok::-D:-D:-D
A tak serio to mnie wkurza to moje chorowanie-no ileż może coś człowiekowi dolegać :dry::dry::dry:

Acha...
Za pół godzinki mam wyniki na APS i za tyle czasu dowiem się czy jestem studentką :-D:-D:-D-a śmierć musi jeszcze poczekać :-D:-D:-D:-D:-D
Trzymajcie kciuki.

As, dzieki. Jajko zwane Zimorodkiem ma sie chyba calkiem niezle, i chyba zachowuje sie zaleznie od dnia. Wczoraj duzo chodzilam wiec wieczorem urzadzilo sobie sale treningowa i totalne pogo. Pewnie to taka jajkowa zemsta. A jeszcze mu tatus zagladnal i namieszal owec juz na pewno mialo powod zeby sie odgryzc. Generalnie czuje sie swietnie i mam nadzieje ze Jajko ma sie tak samo. Jedyne co typowo ciazowe to apetyt non stop i problem z myciem zebow.
Wyniki juz sa. Pochwal sie, STUDENTKO!

As, dzieki. Jajko zwane Zimorodkiem ma sie chyba calkiem niezle, i chyba zachowuje sie zaleznie od dnia. Wczoraj duzo chodzilam wiec wieczorem urzadzilo sobie sale treningowa i totalne pogo. Pewnie to taka jajkowa zemsta. A jeszcze mu tatus zagladnal i namieszal owec juz na pewno mialo powod zeby sie odgryzc. Generalnie czuje sie swietnie i mam nadzieje ze Jajko ma sie tak samo. Jedyne co typowo ciazowe to apetyt non stop i problem z myciem zebow.
Wyniki juz sa. Pochwal sie, STUDENTKO!
To super ,że jest oki.
Kibicuję Ci z całego serca !!!
Wyników jeszcze nie ma .
Siedzę i czekam jak na szpilkach.
Od 12 powinnam być w pracy !!!!

As trzymam kciuki, &&&&&&ale juz teraz możemy na pewno mówić na Ciebie STUDENTKA :-D
Kłaczek- buziaki:********pogłaskaj zimorodka ode mnie :*
Olusia-przykro mi , ta małpa jednak przyszła:(((((( ale kolejny cykl przed Wami , i oby owocny :)a ma co sie załamywać, przeciez to takie przyjemne te starania :-)
Karolcia - nakręcaj sie a co tam.... każda ciąża inna i moze w tej test nie musi CI wyjść tak wcześnie, poczekaj do terminu @ i wtedy zrób ,albo bete po prostu :)

Ja standardowo śpie na siedząco,druga kawka juz i mnie nie postawiła na nogi :(((( chyba bachne sie na wyro choć na pół godzinki, ale jak pamiętam dla mnie to objaw ciąży bo odkąd Jaś juz zaczął przesypiać noce to sie nie kładłam , tylko wtedy jak byłam w ciąży, no ale w ciązy nie jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiec pogoda jest winna i tyle !!!!!!!!!
Bibiana - a może to fasolka ???????? czego Ci z całego serca życzę :D Może zrobisz 31 lipca test?? Zrobiłabyś mi niespodzianke bo mam urodziny :D

reklama
Do góry