reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasia jak trzeba to trzeba, leki brać i juz:p a najważniejsze ze z dzieciątkiem OK a reszta to juz nie ważna !:)

Dziś nikt nie testował ????? a jutro ???????Bo czekam niecierpliwie na dobre wieści :)
Ja wczoraj mialam owulacje ( potwierdzona testem) ale kusiło o matko zeby to wykorzystać skoro mąż był w domu,no ale nie wolno jeszcze ten cykl i dopiero w nastepnym przytulanki staraczkowe, wole poczekac do czwartku co mi powie gin ON bardziej jest kompetentny wiec zaufam jemu,!!

Mały juz dobrze sie czuje, wczoraj na stypie juz jadł normalnie i do tej pory jest OK wiec juz dieta poszła w siną dal ale jednak jeszcze nie tak do konca,wole mu dawał pomalutku bo przez tydzien żył tylko o ryżance i bułce z masłem wiec to szok dla żołądka od razu wszystko dać !!!!!!!!!!!!
Miłego dnia kochane :************
My czekamy na gości, wiec popołudnie zajęte juz do wieczorka !!

reklama
witam niedzielnie!
a co to się dzieje dziewczynki? od wczorajszego popołudnia żadnego posta??:p
pracowita sobota jak widać była...

zmykam odiad robić:D

Cześć wam kochane:)

Ja w piątek po południu wyszłam dostałam skierowanie do poradni diabetycznej zła jestem tylko że do szczecina muszę jechać;/ do Gorzowa mam bliżej mówiłam ordynatorce że wolę do GW a ona z tekstem że ona wypisuje do Szczecina i koniec wq...ła mnie osobiście mam do niej uraz rok temu zawiodłam się na niej teraz jak ją widziałam codziennie przypominało mi się wszytko...No i będzie kłucie. W wypisie mój krwiak ma 12mm więc nie wiem czy jest taki mały jak on mówił ;/ Zastanawiam się czy nie wrócić do pracy przynajmniej na dwa dni w tyg po 4 godz?? hmmm nie wiem co mam robić... Czyli będę się kłuć w poniedziałek zadzwonię i umówie się do tej poradni...

ewelinko pozycje fajne hehehe:p

Witam nowe aniołkowe mamusie zapalam światełko dla waszych skarbów(*)

Od dzisiaj będę na bieżąco postaram się doczytać a poroniona miała wyjechać na urlop ale pamiętam że wizytę u gin miała mieć coś koło 20 i cisza tez się martwię... Kochana napisz co tam u was...

Witam Kochane, ja niestety do testu nie dotrwalam, @ przylazla juz w piatek, nie dala nawet cienia nadziei:( wczoraj zgodnie z planem bylismy na weselu, i pomimo ze wesele samo w sobie bylo super, to jakos nie potrafilam sie rozluznic. Weselna nie pomagala, a im wiecej szlo, tym bardziej bolal brzuch... a ja tak czekalam na to wesele. Manicure wyszedl mi rewelacyjnie, wlosy rownie i nawet zdazylam uczesac bratowa i zrobic paznokcxie mamie. Slowem wszystko cacy, a ja nie potrafilam sie bawic. Nie moge na siebie patrzec i przeryczalam cala droge do domy, czyli marne 150 km. Tak naprawde bez zadnego powodu. Chyba po malu przestaje to wszystko ogarniac. Tak bardzo brakuje mi mojego mezusia i jeszcze do tego te wszystkie raki wokol, to juz chyba poprostu za duzo...

Buziaki

Ewelinka dobrze ze juz cie wypuscili... Tylko faktycznie dlaczego Szczecin, to dwa razy dalej!!! Przeciez skoro masz jeszcze ten krwiak, to powinni cie skierowac jak najbliżej. A na ta babę wypadaloby złozyc skarge do rzecznika i niech sie tłumaczy dlaczego sie drze na pacjentow..

Z ta praca moze skosultuj z ginem, ale myslę ze 2 tyg w miesiacu po 4 godz. brzmi rozsądnie i nie powinno byc problemu. To twoj własny biznes i dobrze by bylo zebys miala wgląd w sprawy firmy.

Olusiu, bardzo mi przykro że tak wyszło. Wiem, ze mialas nadzieję, gdyby @ przylazla dzien pozniej, przynajmniej bawilabys sie na weselu.
Musisz jakos wytrzymac, maz tez wkoncu przyjedzie...
Uszy do góry!!!

Emy jak tam samopoczucie???

No właśnie Poroniona co u ciebie?? Kobietka???

Tymira a jak u Ciebie? pisz kochana przynajmniej co jakiś czas, martwie się o was. buziaki przesyłam.

Hej...
no i jak....ktos testował jak mnie nie było?

Olusia81 - kochana....wiem jak boli jak @ przychodzi....jak zabiera nadzieje....ale popatrz na to tak jak ja sie staram patrzeć...kolejny cudny miesiąc , kolejne swobodne przytulanka, kolejne szalone łóżkowe zabawy we dwoje....

babiana - a co u Ciebie...?

Zjola - jak tam kochana...? cos się zadziało? cos się wyjaśniło? mam nadzieje, że @ nie przylazła.....

a u mnie....?
bez zmian....nie nakręcam się....choc organizm mnie cały czas nakręca...to mi sie niedobrze zrobi, to piersi tak dają w kość, że najchetniej bym je "odkreciła", brzuch ciągnie i kłuje, zgaga mnie łapie......normalnie komplet objawów....
ale dziś tak po cichutku siknęłam...i nic...więc myslę, że to moja głowa płata figle....i nic w tym miesiącu z tego nie bedzie....choc jeszcze prawie tydzień do @....ale wiem, że cos by juz pokazał (zawsze tak wczesnie testowałam)...więc luzik....czekam spokojnie na @....a może jednak nie przyjdzie...;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry