karolcia81
czekam na szczęście.....
Kłaczek - uffff...to mi ulżyło....myślałam, że coś wiesz strasznego - nie ja się w to nie wkręcam....choć masz rację...ta babka ma obsesje, każdą kasę przeznacza na doszkalania się, wyjazdy i takie tam....i właściwie to o niczym innym nie gada...jest solidnie nawiedzona i zakręcona...ale jednocześnie bardzo dobra i życzliwa...więc myslę, że krzywdy mi tym swoim przesyłaniem raczej nie zrobi....a może to zadziała jak efekt placebo....:-)
Zjola - jaka @....? a precz z @....no nie rób mi tego Zjoluś, kochanie...miały byc baranki...ja jeszcze tydzień oczekiwania w napieciu....staram się nie nastawiać, ale same wiecie, ze to sie tak nie da...i ciągle po głowie chodzi myśl, że może już coś kiełkuje....
Lilijanna juz odpadła....niestety @ ją dopadła....i szykuje się na BYKA (majowe dzieciątko)!
Zjola - jaka @....? a precz z @....no nie rób mi tego Zjoluś, kochanie...miały byc baranki...ja jeszcze tydzień oczekiwania w napieciu....staram się nie nastawiać, ale same wiecie, ze to sie tak nie da...i ciągle po głowie chodzi myśl, że może już coś kiełkuje....
Lilijanna juz odpadła....niestety @ ją dopadła....i szykuje się na BYKA (majowe dzieciątko)!
Ostatnia edycja: