cześć kochane!!!!!
Jak dobrze wejść na forum i zobaczyć same uśmiechy!!!!
Oby było ich jak najwięcej!!!!
Emy uspokoiłaś mnie
i ja myślę o takim wózeczku
A co do przyjazdu do pl hmmm fajnie sie będzie zobaczyć zapraszam na nasze Barlineckie lody!!! Będziemy miały do siebie rzut beretem
O ile lekarz ci pozwoli ja teraz na to samo czekam leżę leżę ile się da ale nie zawsze jest to możliwe przy Kacperku wczoraj choc tylko przez telefon tak opieprzyłam mojego ulzyło mi chociaż a jemu wiem że w piety weszło!!! Też czekam na decyzję lekarza bo chciałabym pojechać do mojego samochodem jest to 500km więc chyba do wytrzymania??
aga782 na drogach na całym świecie idiotów nie brakuje niestety
ak się słyszy statystyki to gęsią skórkę sie ma rocznie przecież ginie małe miasteczko
a co dopiero na całym świecie??? Przykre wiem to z doświadczenia
Ja czekałam na swoją @ ponad 50 dni poroniona ponad 60
więc jeszcze może troszkę.... Oby przylazła jak najszybciej i te 3 m0ce zleciały bo i tego też sobie życzę niech ten czas szybciej zleci mi do 40tyg w zdrowiu
karolciu zjola hehehe uśmiałam się
ale może kto wie
&&&&&
magnusik ale ci suwak mknie super szalej a co w końcu kobiety jesteśmy
lilanko aby zdrowe było chociaż ja interesuję się bardzo znakami ale najwazniejsze zdrówko szalej kochana i TY ucałuj Adusię zaraz roczek czas leci
kłaczku trzymam kciuki za dobre wyniki
a co do wagi hmmm ja w ciąży tyję dużo już 2 mam do przodu;/
igusia pewnie z łóżka jeszcze nie wyleźliście co????
i dobrze
bibianko to i ty dołączasz do trzęsących ziemią ale tu wysyp się szykuje i dobrze!!!!
kasiu trzymam kciuki za badania niech wszystko wkońcu ci się ułozy!!! zasługujesz na to jak i my wszystkie&&&&
A ja leżę i leżę i leżę hehe mucha jakaś lata i mnie wq...;/;/ nie chce mi się wstawac dzisiaj się poprostu obżarłam brzydko mówiąc fasolka z bułką tartą to jest to
Mam nadal jakies kłucia w podbrzuszu ale wole myślec że to macica... 22 wizyta u gin neich juz będdzie 22 ;/
poroniona a ty gdzieś uciekła urlop bo pamięć ma dobrą lecz krótką...
Buziaki kochane!!!