reklama
Rozwiązanie
Wzięłam tylko jedną tą tabletkę w życiu. I więcej napewno nie zamierzam...Tak na marginesie....im więcej takich tabletek bierzesz tym większe prawdopodobieństwo, ze mogą się rozregulowac cykle. Moja jedna znajoma do dzisiaj próbuje się ustabilizować po przyjmowaniu takich tabletek...
Muszę skomentować Twój post bo aż się we mnie zagotowało. Tabletka dzień po nie jest tabletką wczesnoporonną!! Ma ona za zadanie przesunąć ewentualną owulacje, spowodować zmiany w endometrium i nie doprowadzić do zagnieżdżenia.
Dziękuję za wyjaśnienie. Najwidoczniej byłam w błędzie. Już zmieniam mój post i błądNa szczęście ktoś to w końcu powiedział !!! Bo i mnie krew zalała ,tabletka PO ma za zadanie nie dopuścić do zapłodnienia i ma bardzo dużą skuteczność,jeśli jednak mimo wszystko dojdzie do zapłodnienia to podtrzymuje ciążę ! A nie usuwa jej ,dziewczyny poczytajcie zanim napiszecie takie bzdury
reklama
spanikowana93
Początkująca w BB
ja miałam 35,29 mlU/ml bardzo wczesna ciąża, testy też wychodziły pozytywne tego samego dnia gin i okazało się,że będę mamą. Niestety moje szczęście trwało do sierpnia ehh płakać się chce (
Ananana
Zaciekawiona BB
Jejku to mega bardzo ci współczuję. Ehh aż serce się kroi..ja miałam 35,29 mlU/ml bardzo wczesna ciąża, testy też wychodziły pozytywne tego samego dnia gin i okazało się,że będę mamą. Niestety moje szczęście trwało do sierpnia ehh płakać się chce (
Tylko głowa do góry będzie dobrze musi być.
spanikowana93
Początkująca w BB
Dasz radę, czekam na Twoją historię. Tylko niczym się nie stresuj- wiem jak sama się stresowałam wszystkim a później już było za późno
Ananana
Zaciekawiona BB
Wiem domyślam się że byl u Ciebie tak samo stres... tylko sie boję faktycznie juz teraz że jest za małe to hcg i że ta tabletka coś zrobiła ...Dasz radę, czekam na Twoją historię. Tylko niczym się nie stresuj- wiem jak sama się stresowałam wszystkim a później już było za późno
spanikowana93
Początkująca w BB
potwierdź betę za 48h i do dobrego gina, który doradzi. Ja akurat chodzę prywatnie więc opieka 24h, ale wiem jacy są lekarze a tutaj warto wiedzieć więcej niz standardowe "tak ciąża, dziękuję do widzenia"
Ananana
Zaciekawiona BB
No powtórzę. Kurder to lekarze powinni wtedy bardziej pomagać a nie taki tekst i dziękuję. Poracha chyba też pomyślę jak się okaże że ciąża prywatnie.potwierdź betę za 48h i do dobrego gina, który doradzi. Ja akurat chodzę prywatnie więc opieka 24h, ale wiem jacy są lekarze a tutaj warto wiedzieć więcej niz standardowe "tak ciąża, dziękuję do widzenia"
Ananana
Zaciekawiona BB
A gin potwierdzi ciążę jak jest talie male hcg?No powtórzę. Kurder to lekarze powinni wtedy bardziej pomagać a nie taki tekst i dziękuję. Poracha chyba też pomyślę jak się okaże że ciąża prywatnie.
NieA gin potwierdzi ciążę jak jest talie male hcg?
reklama
spanikowana93
Początkująca w BB
zobaczysz jaki będzie wynik w srodę. U mnie przy 35 ml zobaczył a to też mało