reklama
Rozwiązanie
Wzięłam tylko jedną tą tabletkę w życiu. I więcej napewno nie zamierzam...Tak na marginesie....im więcej takich tabletek bierzesz tym większe prawdopodobieństwo, ze mogą się rozregulowac cykle. Moja jedna znajoma do dzisiaj próbuje się ustabilizować po przyjmowaniu takich tabletek...
reklama
Ananana
Zaciekawiona BB
Jasne jasne damdaj znać jak bedziesz miec wynik bety
Ananana
Zaciekawiona BB
Zrobiłam wczoraj wynik w innej przychodni beta hcg i wyszło 7,45 więc nic nie rozumiem.daj znać jak bedziesz miec wynik bety
Ananana
Zaciekawiona BB
Wczoraj zrobiłam bete w innej przychodni beta hcg i wyszło 7,45 nic mie rozumiem...Ona rośnie każdego dnia jeżeli jest wszystko ok. Te 48 h to po to, żeby sprawdzić czy przyrost jest w normie. W takich odstępach czasowych po prostu łatwiej wychwycić jakieś nieprawidłowości.
Ananana
Zaciekawiona BB
A co gin pomoże?Tzn. że beta spada bo miałaś ponad 11. Czyli przykro mi ale to była ciąża biochemiczna. Niedługo powinnaś dostać okres. DobrzE byłoby wybrać się do ginekologa
Kasiulek 77
Fanka BB :)
A co gin pomoże?
Zbada Cię po prostu ,zobaczy czy wszystko w porządku ,miałam podobnie testy dwa pozytywne tyle że bardzo słabe kreski ,kolejny już negatywny i okres ,po 4 miesiącach się udało i tak oto właśnie mi kwili 12-tygodniowa córeczka głowa do góry jesteś młodziutka i masz dużo czasu na dzieci ,a do gin się wybierz na kontrolę żeby w przyszłości uniknąć podobnej sytuacji ,przygotować się odpowiednio do ciąży jak już będziesz gotowa ,no i może póki co pomyśl o lepszym zabezpieczeniu ,może tabletkiA co gin pomoże?
Ananana
Zaciekawiona BB
Zbada Cię po prostu ,zobaczy czy wszystko w porządku ,miałam podobnie testy dwa pozytywne tyle że bardzo słabe kreski ,kolejny już negatywny i okres ,po 4 miesiącach się udało i tak oto właśnie mi kwili 12-tygodniowa córeczka głowa do góry jesteś młodziutka i masz dużo czasu na dzieci ,a do gin się wybierz na kontrolę żeby w przyszłości uniknąć podobnej sytuacji ,przygotować się odpowiednio do ciąży jak już będziesz gotowa ,no i może póki co pomyśl o lepszym zabezpieczeniu ,może tabletki
reklama
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Nie martw się na zapas ,ciążę biochemiczne zdarzają się bardzo często ,wiele kobiet nawet nie wie że taka miały ,w większości przypadków kolejne przebiegają prawidłowo