reklama
Rozwiązanie
Wzięłam tylko jedną tą tabletkę w życiu. I więcej napewno nie zamierzam...Tak na marginesie....im więcej takich tabletek bierzesz tym większe prawdopodobieństwo, ze mogą się rozregulowac cykle. Moja jedna znajoma do dzisiaj próbuje się ustabilizować po przyjmowaniu takich tabletek...
reklama
Ananana
Zaciekawiona BB
Ale była tabletka dzień po i niby jakiś tam okres. To nie rozumiem. Może do zapłodnienia nie doszło odrazu nie wiem...Jeśli ostatni stosunek był tego 13 sierpnia to beta jest mega niska i podejrzewam, że jest już w fazie spadkowej. Na tym etapie powinna być już w setkach a nie w dziesiątkach.
jasani
Fanka BB :)
Nawet jeżeli nie doszło od razu to max do 5-6 dni po bo tyle mogą przeżyć plemniki w drogach rodnych kobiety. A więc to już 4 tygodnie po stosunku. Myslę, że ta ciąża się nie utrzyma.Ale była tabletka dzień po i niby jakiś tam okres. To nie rozumiem. Może do zapłodnienia nie doszło odrazu nie wiem...
Ananana
Zaciekawiona BB
A jakbym jutro się udała na ta bete coś wiadomo będzie?Ja niestety ,jestem tego samego zdania co jasani , że tej ciąży już nie ma ,a beta w środę tylko to potwierdzi
Ananana
Zaciekawiona BB
A testy pokazują dwie kreski tzn druga slabo widoczna ale jednak a jak robilam test 24 sierpnia byla jedna. A w ostatnim tyg co byl robiłam i wyszły dwie druga jaśniejsza ale jednakNawet jeżeli nie doszło od razu to max do 5-6 dni po bo tyle mogą przeżyć plemniki w drogach rodnych kobiety. A więc to już 4 tygodnie po stosunku. Myslę, że ta ciąża się nie utrzyma.
jasani
24 sierpnia mogło jeszcze nic nie wyjść. Betę możesz powtórzyć nawet jutro. Jeżeli będzie wzrost to ok, jak spadek to ciąża obumarła.A testy pokazują dwie kreski tzn druga slabo widoczna ale jednak a jak robilam test 24 sierpnia byla jedna. A w ostatnim tyg co byl robiłam i wyszły dwie druga jaśniejsza ale jednak
Ananana
Zaciekawiona BB
Czyli beta róśnie z dnia na dzień albo maleje to dobrze wiedzieć bo myślałam ze musibyc 48h..24 sierpnia mogło jeszcze nic nie wyjść. Betę możesz powtórzyć nawet jutro. Jeżeli będzie wzrost to ok, jak spadek to ciąża obumarła.
jasani
Ona rośnie każdego dnia jeżeli jest wszystko ok. Te 48 h to po to, żeby sprawdzić czy przyrost jest w normie. W takich odstępach czasowych po prostu łatwiej wychwycić jakieś nieprawidłowości.Czyli beta róśnie z dnia na dzień albo maleje to dobrze wiedzieć bo myślałam ze musibyc 48h..
reklama
Ananana
Zaciekawiona BB
A rozumiem. I dziękuję za doradzenie. Pójdę jutro sprawdze i będę wiedzieć na czym stoje...Ona rośnie każdego dnia jeżeli jest wszystko ok. Te 48 h to po to, żeby sprawdzić czy przyrost jest w normie. W takich odstępach czasowych po prostu łatwiej wychwycić jakieś nieprawidłowości.