reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chyba ciąża?

Ananana

Zaciekawiona BB
Hej co to oznacza taki wynik beta hcg ?
Nie bardzo to rozumiem.

Załączniki

• 20190909_144038.jpg
    20190909_144038.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 312
reklama
Muszę skomentować Twój post bo aż się we mnie zagotowało. Tabletka dzień po nie jest tabletką wczesnoporonną!! Ma ona za zadanie przesunąć ewentualną owulacje, spowodować zmiany w endometrium i nie doprowadzić do zagnieżdżenia.
Na szczęście ktoś to w końcu powiedział !!! Bo i mnie krew zalała ,tabletka PO ma za zadanie nie dopuścić do zapłodnienia i ma bardzo dużą skuteczność,jeśli jednak mimo wszystko dojdzie do zapłodnienia to podtrzymuje ciążę ! A nie usuwa jej ,dziewczyny poczytajcie zanim napiszecie takie bzdury
Dziękuję za wyjaśnienie. Najwidoczniej byłam w błędzie. Już zmieniam mój post i błąd :)

reklama
ja miałam 35,29 mlU/ml bardzo wczesna ciąża, testy też wychodziły pozytywne tego samego dnia gin i okazało się,że będę mamą. Niestety moje szczęście trwało do sierpnia ehh płakać się chce :((

potwierdź betę za 48h i do dobrego gina, który doradzi. Ja akurat chodzę prywatnie więc opieka 24h, ale wiem jacy są lekarze a tutaj warto wiedzieć więcej niz standardowe "tak ciąża, dziękuję do widzenia"

potwierdź betę za 48h i do dobrego gina, który doradzi. Ja akurat chodzę prywatnie więc opieka 24h, ale wiem jacy są lekarze a tutaj warto wiedzieć więcej niz standardowe "tak ciąża, dziękuję do widzenia"
No powtórzę. Kurder to lekarze powinni wtedy bardziej pomagać a nie taki tekst i dziękuję. Poracha chyba też pomyślę jak się okaże że ciąża prywatnie.

reklama
Do góry