reklama
Rozwiązanie
Wzięłam tylko jedną tą tabletkę w życiu. I więcej napewno nie zamierzam...Tak na marginesie....im więcej takich tabletek bierzesz tym większe prawdopodobieństwo, ze mogą się rozregulowac cykle. Moja jedna znajoma do dzisiaj próbuje się ustabilizować po przyjmowaniu takich tabletek...
jasani
Fanka BB :)
Beta spada czyli zbliża się poronienie. Spokojnie, nie przekreśla to Twoich szans na bycie mamą w przyszłości.Wczoraj zrobiłam bete w innej przychodni beta hcg i wyszło 7,45 nic mie rozumiem...
reklama
Ananana
Zaciekawiona BB
Zbliża się? Czyli chodzi o to że mogę dostać silnego bólu brzucha i krwawienie?Beta spada czyli zbliża się poronienie. Spokojnie, nie przekreśla to Twoich szans na bycie mamą w przyszłości.
jasani
Może tak być, ale nie musi. Może to wyglądać jak zwykła miesiączka.Zbliża się? Czyli chodzi o to że mogę dostać silnego bólu brzucha i krwawienie?
Ananana
Zaciekawiona BB
A mniej wiecej do ilu dni sie to pokazuje....Może tak być, ale nie musi. Może to wyglądać jak zwykła miesiączka.
Ananana
Zaciekawiona BB
Ale @ mi pokazuje że mam mieć za 20 dni...Najprawdopodobniej ,dostaniesz na dniach @ .ale to wcale nie znaczy ,że będziesz mieć kiedyś tak problemy ,to się zdarza bardzo często ,ale więkdzość nawet nie wiem , po prostu @ się spóźniła
jasani
Po tabletce "dzień po" cykle mogą być rozchwiane. Jednak to duża dawka hormonów. Beta jest na tyle niska, że okres powinien przyjśc lada dzień.Ale @ mi pokazuje że mam mieć za 20 dni...
Ananana
Zaciekawiona BB
Myślicie ze powinnam jeszcze powtórzyć raz bete ?Po tabletce "dzień po" cykle mogą być rozchwiane. Jednak to duża dawka hormonów. Beta jest na tyle niska, że okres powinien przyjśc lada dzień.
jasani
Możesz sprawdzić czy spadła do zera.Myślicie ze powinnam jeszcze powtórzyć raz bete ?
reklama