reklama
Rozwiązanie
Wzięłam tylko jedną tą tabletkę w życiu. I więcej napewno nie zamierzam...Tak na marginesie....im więcej takich tabletek bierzesz tym większe prawdopodobieństwo, ze mogą się rozregulowac cykle. Moja jedna znajoma do dzisiaj próbuje się ustabilizować po przyjmowaniu takich tabletek...
Przecież zanim dojdzie do zapłodnienia to mija parę dni nie od razu po stosunku jesteś w ciąży... Zrób bete w podobnej godzinie co dziś i wtedy wszystko się wyjaśni.Właśnie nie było potem żadnego stosunku. Tylko wtedy i no teraz mam obawy żeby ona się utrzymała. I myślisz że powinnam pójść do ginekologa pomoże mi ? Ale to miesiąc czasu to ta hcg nie za małe jest?
reklama
Ananana
Zaciekawiona BB
Dziękuję za wszystkie informacje. Serio nie wiem o tyk zielona jestem w tych sprawach. Ale no myśląc to hcg będzie rosnąć a nie. Czyli jeszcze z ginekologiem poczekać?Przecież zanim dojdzie do zapłodnienia to mija parę dni nie od razu po stosunku jesteś w ciąży... Zrób bete w podobnej godzinie co dziś i wtedy wszystko się wyjaśni.
Pierwsze co idź na bete. Jeśli wzrośnie o minimum 66% to ciąża się rozwijaDziękuję za wszystkie informacje. Serio nie wiem o tyk zielona jestem w tych sprawach. Ale no myśląc to hcg będzie rosnąć a nie. Czyli jeszcze z ginekologiem poczekać?
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Myślę że owu miałaś jednak później niz 13 a ten niby @ to jak ktoś już wyżej napisał mogło być plamienie implantacyjne ,kiedy robiłaś ta betę ? Bo jest bardzo malutka rzeczywiście ,powtórz ja i jeśli będzie się podwajać co 48 godzin to dobrze rokuje dla ciąży , ginekolog na tak wczesnym etapie jeszcze nic nie zobaczy ,dopiero jak beta przekroczy ok 1000 choć różnie podają ,teraz nie będzie widzieć nawet pęcherzyka ,jedynym potwierdzeniem na tą chwilę jest przyrost betyWłaśnie nie było potem żadnego stosunku. Tylko wtedy i no teraz mam obawy żeby ona się utrzymała. I myślisz że powinnam pójść do ginekologa pomoże mi ? Ale to miesiąc czasu to ta hcg nie za małe jest?
Ananana
Zaciekawiona BB
Dziś rano ją robiłam. I właśnie sie zastanawiam żeby ja powtórzyć. Czyli w środę powtórzę i powinna być dużo wyższa?Myślę że owu miałaś jednak później niz 13 a ten niby @ to jak ktoś już wyżej napisał mogło być plamienie implantacyjne ,kiedy robiłaś ta betę ? Bo jest bardzo malutka rzeczywiście ,powtórz ja i jeśli będzie się podwajać co 48 godzin to dobrze rokuje dla ciąży , ginekolog na tak wczesnym etapie jeszcze nic nie zobaczy ,dopiero jak beta przekroczy ok 1000 choć różnie podają ,teraz nie będzie widzieć nawet pęcherzyka ,jedynym potwierdzeniem na tą chwilę jest przyrost bety
Kasiulek 77
Jeśli ciąża prawidłowo się rozwija to powinna się podwoić po 48h ,min przyrost to bodajże 66%, są na internecie dostępne kalkulatory przyrostu bety ,wpisujesz daty i wartości bety ,będziesz mieć jasność ,musisz uzbroić się w cierpliwość i w środę powtórzyć betęDziś rano ją robiłam. I właśnie sie zastanawiam żeby ja powtórzyć. Czyli w środę powtórzę i powinna być dużo wyższa?
Kasiulek 77
A jeśli już będzie tą ciąża i się utrzyma to nie załamuj się ,19 lat to nie tak mało ,dzieciątko jak już się urodzi nadaje sens naszemu istnieniu i będzie dla Ciebie całym światem ,dasz radę ,nawet jeśli początki nie będą łatwe
Ananana
Zaciekawiona BB
Dziękuję za miłe słowa. No teraz mam taką nadzieję że może sie utrzyma. Bo jednak bym chciała. Ale sie boje że nie wyjdzie i nie będzie.A jeśli już będzie tą ciąża i się utrzyma to nie załamuj się ,19 lat to nie tak mało ,dzieciątko jak już się urodzi nadaje sens naszemu istnieniu i będzie dla Ciebie całym światem ,dasz radę ,nawet jeśli początki nie będą łatwe
reklama
Kasiulek 77
Poczekaj do środy i daj znać jaki wynik ,może akurat tak Ci pisane i będzie wszystko dobrzeDziękuję za miłe słowa. No teraz mam taką nadzieję że może sie utrzyma. Bo jednak bym chciała. Ale sie boje że nie wyjdzie i nie będzie.