reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się - czyli MOJE DZIECKO JUŻ POTRAFI :-)

Mój płaczek się do mnie dziś uśmiechnął:sorry: wkurzył mnie też ostatnio bo leżał i sobie normalnie przekręcił główkę na prosto i tak spał :eek:

reklama
Nasz Patryk jest pogromcą mitów - jest przysłowie - że z glodu nikt sie jeszcze nie zes...... a Patryk byl kiedys tak głodny i rodzice tacy do dupy z tym jedzeniem że w momencie podania butelki zrobił purrr purrrr

clodi super focia :tak:
A mój synek już naprawdę polubił kąpiele :-) Potem masażyk i karmionko i wieczorne "gadanie" przed snem. Już tak fajnie grucha i popiskuje, uwielbiam te nasze "rozmowy" :tak::happy:

wczorajsze osiągnięcie mojego chłopczyka :-D
Zdjęcie0185.jpg

Gratuluję wszystkim mamom postępów maluszków, ślicznie trzymają główki, a Kasjan z butelką jest niemozliwy :-D
Ja się pochwalę że Maryś też już ładnie główką działa, ale najlepiej wychodzi jej śpiewanie ze mną "Kolorowych kredek" :-p

Wojtuś juz całkiem śwaidomie się uśmiecha, jak mamusia albo tatuś prosza o uśmiech to piękny rogalik pojawia się na ustach i często wydaje przy tym dźwięki śmiecho podobne:-D a najbardziej smieszy go śpiewający tatuś:-D

no i coraz bardziej profesjonlanie siusia na mamusię:eek: wczoraj osiusiał mi nogawkę spodni od pasa do kostki :-D

Sukces! Marycha w końcu po położeniu jej na brzuchu od razu podnosi główkę i trzyma przez kilka minut, po kilku minutach już woła o przewrót na plecy, ale w końcu się tak nie męczy przy podnoszeniu :-)

Moj synek juz ladnie glowe trzyma, lubi spac na brzuchu. Sikanie na odleglosc tez ma opanowane, ostatnio trafil babcie w oko :-D Przed wczoraj probowal trafic siostre ktora zagladala do wanienki podczas kapieli, ale tatus zdarzyl zlapac sika :-) i zaslonil reka heheh

2 razy juz przeturlal sie z brzucha na bok.

reklama
Do góry