reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalę się - czyli MOJE DZIECKO JUŻ POTRAFI :-)

Mój płaczek się do mnie dziś uśmiechnął:sorry: wkurzył mnie też ostatnio bo leżał i sobie normalnie przekręcił główkę na prosto i tak spał :eek:

reklama
Nasz Patryk jest pogromcą mitów - jest przysłowie - że z glodu nikt sie jeszcze nie zes...... a Patryk byl kiedys tak głodny i rodzice tacy do dupy z tym jedzeniem że w momencie podania butelki zrobił purrr purrrr

clodi super focia :tak:
A mój synek już naprawdę polubił kąpiele :-) Potem masażyk i karmionko i wieczorne "gadanie" przed snem. Już tak fajnie grucha i popiskuje, uwielbiam te nasze "rozmowy" :tak::happy:

wczorajsze osiągnięcie mojego chłopczyka :-D
Zdjęcie0185.jpg

Gratuluję wszystkim mamom postępów maluszków, ślicznie trzymają główki, a Kasjan z butelką jest niemozliwy :-D
Ja się pochwalę że Maryś też już ładnie główką działa, ale najlepiej wychodzi jej śpiewanie ze mną "Kolorowych kredek" :-p

Wojtuś juz całkiem śwaidomie się uśmiecha, jak mamusia albo tatuś prosza o uśmiech to piękny rogalik pojawia się na ustach i często wydaje przy tym dźwięki śmiecho podobne:-D a najbardziej smieszy go śpiewający tatuś:-D

no i coraz bardziej profesjonlanie siusia na mamusię:eek: wczoraj osiusiał mi nogawkę spodni od pasa do kostki :-D

Sukces! Marycha w końcu po położeniu jej na brzuchu od razu podnosi główkę i trzyma przez kilka minut, po kilku minutach już woła o przewrót na plecy, ale w końcu się tak nie męczy przy podnoszeniu :-)

Moj synek juz ladnie glowe trzyma, lubi spac na brzuchu. Sikanie na odleglosc tez ma opanowane, ostatnio trafil babcie w oko :-D Przed wczoraj probowal trafic siostre ktora zagladala do wanienki podczas kapieli, ale tatus zdarzyl zlapac sika :-) i zaslonil reka heheh

2 razy juz przeturlal sie z brzucha na bok.

reklama
Do góry