reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę być mamą po raz trzeci

reklama
Hej dziewczyny, chyba mi się udało:-) test pozytywny, oby tylko wszystko poszło dobrze. Życzę Wam dwóch kreseczek- ja już nie mam wątpliwości co do trojeczki[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratulacje !!!!
U mnie byla juz 1 @ po zabiegu i teraz czas na starania tyle ze ja mam watpliwosci...

Hej dziewczyny, chyba mi się udało:-) test pozytywny, oby tylko wszystko poszło dobrze. Życzę Wam dwóch kreseczek- ja już nie mam wątpliwości co do trojeczki[emoji846]

Gratulacje!? A czy jakieś objawy były? Czy tylko czekanie na ( nieprzychodzaca) miesiączkę [emoji3]
Super czytać takie komentarze od razu buzia sie uśmiecha....

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!? A czy jakieś objawy były? Czy tylko czekanie na ( nieprzychodzaca) miesiączkę [emoji3]
Super czytać takie komentarze od razu buzia sie uśmiecha....

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Wam ze ja w okolicach owulacji ( wg kalendarza) zaczęłam mieć wątpliwości czy warto rezygnować z tej stabilizacji i komfortu dla pieluch wiec kazałam mężowi „uważać” Hihi . Ale prawdopodobnie owulacja mi się przesunęła i była wcześniej kiedy bawiliśmy się bez zastanawiania. W sobotę ( 3dni przed@) zrobiłam test dla pewności - chciałam z mężem walentynkowe wino pic, a tam dwie wyraźne krechy! Nie mogłam uwierzyć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale mąż już wcześniej podejrzewał ze coś jest ba rzeczy bo mi strasznie jego skarpetki śmierdziały [emoji23]mówił ze czyste, dzieci potwierdzały a mnie na wymioty brało. Wcześniej czułam ze syn ma spocona piżamę i kazałam mu pod prysznic iść. Po za tym w sobotę przed testem zjadłam kanapkę z samym twarogiem- nigdy tak nie jadłam, a od jakiegoś tygodnia wstawałam w nocy bo strasznie mnie suszylo. Brzuch odrobine pobolewa. Ale i tak więcej objawów miałam miesiąc temu- przy urojonej, hehe. Pozdrowionka

Do góry