reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dwukrotny niedoszły Ojciec

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzisiaj kochaliśmy się. Przyleciała na święta z Facetem i Dziećmi do naszego miasta, ja też odwiedzam Rodziców. Spotkaliśmy się i zrobiliśmy to. Zaraz wracają do siebie. Nie jest więc to początek jakiegoś romansu, bo najwcześniej zobaczy,y się za rok. Może wtedy coś będzie a może nie, nie wiem. Nie mam poczucia zemsty, jej Facet nic mi nie zrobił. Pierwszy raz kobieta zdradziła ze mną, dziwne uczucie.
Frajer jesteś i tyle w temacie 😁

reklama
Dzisiaj kochaliśmy się. Przyleciała na święta z Facetem i Dziećmi do naszego miasta, ja też odwiedzam Rodziców. Spotkaliśmy się i zrobiliśmy to. Zaraz wracają do siebie. Nie jest więc to początek jakiegoś romansu, bo najwcześniej zobaczy,y się za rok. Może wtedy coś będzie a może nie, nie wiem. Nie mam poczucia zemsty, jej Facet nic mi nie zrobił. Pierwszy raz kobieta zdradziła ze mną, dziwne uczucie.
szczerze tak samo jak jej to i tobie powinno być wstyd. Macie ten sam poziom...Jak można świadomie pchać się w czyjś związek? Trzeba być totalnym zerem...

Może czuję jak by mi była coś winna po latach. I chyba ona też tak czuje. Wiem że postępuję nieetycznie i ona też tak postępuje, macie prawo nas krytykować.

Przeczytałam cały wątek. Boże jaki Ty jesteś głupi! Zadufany w sobie laluś, pępek świata... Dawno nie czułam do nikogo takiej odrazy! Winisz była za poronienie, a to może Twoje plemniki są tak chujowe co?

Ale po co te wywody?
Nas to naprawdę uj interesuje kto z kim, kiedy i dlaczego? Pamiętajcie, ze karmią wraca i przeorze równo.

Może do niej karma wraca. Ja swoje odcierpiałem zanim zrobiłem coś złego. Może to ja jestem karmą?
Do Ciebie wróci , jestem pewna tego. Nie da się czytać tego co piszesz . Jak ostatni bydlak. PS pewnie miałeś chu jowe plemniki, dlatego biedna poroniła . Dobrze ,że się nie rozmnożyłeś 🤯

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry