reklama
maritek
Aktywna w BB
nie no dzidzia rośnie prawidłowo, teraz ma ok 500g tak myślę, wizytę miałam 2 tyg temu i było 400g, ale dziwi mnie to że mam mega apetyt, w niczym się nie ograniczam, nawet ze słodyczami jak mam ochotę, a waga stoi zobaczymy, pewnie jak mnie wysadzi od tej czekolady to was wszystkie przebije :-) hehe a pomimo tylko 1kg przyrostu wagi też jestem bardzo nieporadna i mi trochę ciężko, mam czasem problemy z utrzymaniem równowagi np jak kozaki ściągam musi mi luby pomagać ;-) także to chyba nawet nie kwestia tych kilogramów...
MaMicurina
Fanka BB :)
no to faktycznie masz niezla przemiane i organizm nie do tycia widac :-)nie no dzidzia rośnie prawidłowo, teraz ma ok 500g tak myślę, wizytę miałam 2 tyg temu i było 400g, ale dziwi mnie to że mam mega apetyt, w niczym się nie ograniczam, nawet ze słodyczami jak mam ochotę, a waga stoi zobaczymy, pewnie jak mnie wysadzi od tej czekolady to was wszystkie przebije :-) hehe a pomimo tylko 1kg przyrostu wagi też jestem bardzo nieporadna i mi trochę ciężko, mam czasem problemy z utrzymaniem równowagi np jak kozaki ściągam musi mi luby pomagać ;-) także to chyba nawet nie kwestia tych kilogramów...
kadza
oo u mnie też tak waga stała i stała a ja jadłam i jadłam :-) a teraz ruszyło i to jaaak
Perelandra
oj u mnie nie stała waga i nie stoi (chyba, że ta na podłodze)
na początku średnio przybywał mi 1 kg na 2 tygodnie
teraz wygląda na to, że do 1,5 kg na 2 tygodnie
na początku średnio przybywał mi 1 kg na 2 tygodnie
teraz wygląda na to, że do 1,5 kg na 2 tygodnie
MaMicurina
ja jak wspomnialam juz sie nie ważę ...bede czekac na wizyty
nie mam duzego apetytu-po prostu jem normalnie co mi sie nigdy nie zdarzalo...ale brzusio czuje ze rosnie
nie mam duzego apetytu-po prostu jem normalnie co mi sie nigdy nie zdarzalo...ale brzusio czuje ze rosnie
reklama