reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

No to teraz słuchajcie co wizyta bylo kilogram pamietacie jak pisalam no to pogadalam bo przez ten miesiac nadrobilam za wszyskie az 4 na plusie:-D:szok:

reklama
nie no dzidzia rośnie prawidłowo, teraz ma ok 500g tak myślę, wizytę miałam 2 tyg temu i było 400g, ale dziwi mnie to że mam mega apetyt, w niczym się nie ograniczam, nawet ze słodyczami jak mam ochotę, a waga stoi :tak: zobaczymy, pewnie jak mnie wysadzi od tej czekolady to was wszystkie przebije :-) hehe a pomimo tylko 1kg przyrostu wagi też jestem bardzo nieporadna i mi trochę ciężko, mam czasem problemy z utrzymaniem równowagi np jak kozaki ściągam musi mi luby pomagać ;-) także to chyba nawet nie kwestia tych kilogramów...

nie no dzidzia rośnie prawidłowo, teraz ma ok 500g tak myślę, wizytę miałam 2 tyg temu i było 400g, ale dziwi mnie to że mam mega apetyt, w niczym się nie ograniczam, nawet ze słodyczami jak mam ochotę, a waga stoi :tak: zobaczymy, pewnie jak mnie wysadzi od tej czekolady to was wszystkie przebije :-) hehe a pomimo tylko 1kg przyrostu wagi też jestem bardzo nieporadna i mi trochę ciężko, mam czasem problemy z utrzymaniem równowagi np jak kozaki ściągam musi mi luby pomagać ;-) także to chyba nawet nie kwestia tych kilogramów...
no to faktycznie masz niezla przemiane i organizm nie do tycia widac :-)

maritek no widzisz, nie masz się czym martwić :tak:
Ja kilogram to chyba w samym biuscie przytyłam :-D Kupiłam sobie wczoraj cycnik (70 C) ale chyba za mały wzięłam

U mnie stanęła ale, że dziś mamy fazę na orzeszki ziemne solne (zjadłam już chyba 3 opakowania)... to jutro na bank rano wstaniemy z tendencją zwyżkową na wadze :-D pewnie jakie 71 kg będzie :-D albo nawet 71,5 :-D

oj u mnie nie stała waga i nie stoi (chyba, że ta na podłodze)
na początku średnio przybywał mi 1 kg na 2 tygodnie
teraz wygląda na to, że do 1,5 kg na 2 tygodnie

ja jak wspomnialam juz sie nie ważę :)...bede czekac na wizyty:-D
nie mam duzego apetytu-po prostu jem normalnie co mi sie nigdy nie zdarzalo...ale brzusio czuje ze rosnie:tak:

reklama
Perelandra tyle, że ja z 60 kg startowałam - jakby waga szła dalej jak szła a nie stanęła na te 4 tygodnie już bym miała +15 kg , a tak to mam +11- 11,5 :-D

Do góry