reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
hehe mój facet sie ze mnie śmieje że jak sie przekręcam w nocy to stękam i sapie jak babcia stara :) dzisiaj butów nie mogłam ubrac jak zjadłam śniadanie masakra :szok: a ja cos ostatnio zawroty głowy mam niewiem czy to normalne czy nie mam wizyte w poniedziałek to sie zapytam.

Kadza może morfologia Ci spadła , albo reagujesz na zmiany ciśnienia ...
Mnie się robi ciemno przed oczami jak wstaje , ale to u mnie norma :sorry:

Dziewczyny zawroty na tym etapie ciązy normalka po prostu trzeba uważać.
A ja mam w brzuchu 94.5 cm masakra heh ponad 20 cm więcej a kg nie wazę bo i tak czuje się jak słoń. Zobaczę u lekarza.Ja też ostatnio stękam jak stara babcia takie uroki i ciężko się oddycha a co będzie później :szok:

Co do zawrotów głowy, to mi się kręci w głowie jak po karuzeli, gdy szybko przewrócę się z prawego na lewy bok. W odwrotną stronę jest ok. Nie wiem o co chodzi :) Czyżby się zmienił środek ciężkości czy coś?

czytałam gdzieś że środek ciężkości i równowagi zmienia się w którymś tygodniu ciąży więc uważajcie dziewczyny na siebie i nie róbcie gwałtownych ruchów :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry