reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
no to ja sie przyznam ze ostatnio przytylam ale amelka juz ma ponad kilogram wiec sie pocieszam ;-) poczatkowo mialam 87 teraz mam 96 kg czyli 9+ a w pasie nadal 122cm ;-)

cholercia kobietki to ja mam problem w drugą stronę - przybrałam dopiero 1kg i lekarz nic nie mówił że mam przybrać :/ może ślepy jakiś :/ co prawda byłam chora jakiś czas temu i wyniki mi spadły może dlatego :/

cholercia kobietki to ja mam problem w drugą stronę - przybrałam dopiero 1kg i lekarz nic nie mówił że mam przybrać :/ może ślepy jakiś :/ co prawda byłam chora jakiś czas temu i wyniki mi spadły może dlatego :/

Maritek ja dzidziuś się rozwija prawidłowo a Ty się nie "głodzisz ' to widocznie organizm tylko tyle potrzebuje :tak:
Waga to naprawdę indywidualna sprawa ...

reklama
noo u mnie długo nic z wagą a teraz leci :D ja już bym chciała zeby był marzec, tak mi ciężko juz a tu co mnie jeszcze czeka. :cool2: niby tylko 5-6 kg ale mi juz i tak ciężko chodzic poruszac sie.

Do góry