reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
widze, że nie tylko ja marzyłam o 15kg :rofl2: jak to z marzeniami bywa - niewiele się ich spełnia :sorry: ja się jeszcze trzymam, ale lada dzień przekroczę magiczne 80 kg - i to będzie załamka... oby do 90 nie dobić :zawstydzona/y:

co do brzuszka - Angel gonisz mnie ja niedawno miałam 119 a teraz juz 121 :szok: ciekawe czy mi centymetra krawieckiego starczy ;-):-D

jaaaa :/ właśnie weszłam na wagę iiiiiii... :baffled: 12kg+ ehhhhh, rano pewnie na pusty żołądek będzie z 0,5kg mniej :p chyba przestane się ważyć bo przez tą moją wagę zaczynam doły łapać :/ a żebym się objadała było by ok a tu jem normalnie ale widocznie taka moja natura :baffled:

Lastpetunia a ja myślę że szału nie ma z Twoimi kilogramami :-D . Ja się nastawiam że 17 kg to będzie minimum które przytyje - ale biorąc pod uwagę mój obecny apetyt to pewnie na 20tu się nie skończy ... A tak ładnie mi szło na poczatku :-D

Lastpetunia ale wieczorem to nie ma sensu sie ważyć, bo to nie tylkoz awartośc żołądka al i gromadząca sie woda sporo ważą :tak: Ja się staram ważyc z rana po toalecie a przed sniadaniem - najlpeszy wynik wtedy jest;-) no i przekroczyłam krytyczna wagę 80 kg...

reklama
Ja przekroczyłam właśnie 70 kg - dziś waga wskazała 70,5 kg :sorry::sorry: czyli +10,5 kg aktualnie - a brzuszek ma magiczne 99cm - ciekawe kiedy stóweczka strzeli :-)

Do góry