reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

mata, miska nie jestescie same ja tez pewnie juz ponad 10kg na + no ale sie tym nie przejmuje :p pozniej po porodzie bede sie o to martwic a poki co niech dzidzie sobie ładnie rosna, widocznie my jestesmy z tych co tak maja miec i musimy sie z tym pogodzic :)

reklama
Ja od poczatku ciazy przytylam jakies 5,6 kg co miesiac kg jak mnie warza na kazdej wizycie chociaz ostatnio bylo 1,5kg:-)

U mnie było na początku - 5kg od wagi wyjściowej, teraz mam + 1 kg, czyli wciąż - 4 kg. Od początku jestem n diecie. Teraz mam wrażenie, że wystrzela mi kg.
Dodam, że miałam nadwagę i to ponad 10 kg (wstyd) ;/

No ja dziś sie dowiedziałam ze w ciagu miesiaca 3,4 kg:szok:A od początku ciąży 10 kg:szok::szok::szok::szok:

Ale jest lekkie pocieszenie:-) Pytałam się wczoraj Managera z pracy ile przytyłam, to powiedział ze chyba z 4 kg:-). JAk mu powiedzial ze 9 kg to nie chciał uwierzyć, bo zbyytnio nie widać:-)

reklama
Do góry