reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

spodziewasz się bliźniaków? gratuluję, ale w takim razie 6kg to nie dużo to ja się załamię właśnie to jest najgorsze, że to tak szybko leci ledwo zdążę się z kolejnym kg pogodzić a tu już następny :szok: na początku tak stopniowo przybierałam, ale w tym tempie to ja się boję co będzie w 8-9msc

reklama
Ja nie mierzę wcale, a może powinnam? Widzę mniej więcej jak rośnie i dużo się nie zmienił więc czekam na to wielkie bum żeby mieć takie balony jak Wy :p

Ja nie mierzę wcale, a może powinnam? Widzę mniej więcej jak rośnie i dużo się nie zmienił więc czekam na to wielkie bum żeby mieć takie balony jak Wy :p
Heheh ja tez czekam bo zwykle byl mały i do niczego a teraz jest co pokazac :-D

Wiecie co z tymi kg...ja na przykład należe do tej grupy niestety schizujących na punkcie kg...i tak sie balam co to bedzie w ciazy...a teraz widze ze jem jak jadlam...nie objadam sie i jestem z siebie dumna ze tak sie ladnie trzymam...w sumie martwi mnie tylko ze po wiekszych posilkach boli mnie zoladek,ale znajoma mowila ze miala tak samo.

Spoko my z Mata chyba przodujemy- ona ostatnio miala 110 cm, ja mam ok 111-112 cm ;-)
Wiec goncie mnie jak potraficie :-D:-D
ok, tylko wiesz...ja w 1wszej ciąży musiałam odstawić leki na tarczyce,które przyczyniły się do tego że w ciąży przytyłam dokładnie 30kg:-( i teraz się pilnuję i cykam,ale pewnie będzie podobnie:-(

Huraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (wiem, jestem wredna) są Kobietki, które tyją :-D:-D:-D nie jestem sama :-D:-D:-D:-D:-D:-D z moimi szalonymi kg :-D:-D:-D:-D:-D a już myślałam, że mi się woda zatrzymuje niemal całkowicie w organizmie ;-);-);-);-);-)

reklama
Do góry