reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

spodziewasz się bliźniaków? gratuluję, ale w takim razie 6kg to nie dużo to ja się załamię właśnie to jest najgorsze, że to tak szybko leci ledwo zdążę się z kolejnym kg pogodzić a tu już następny :szok: na początku tak stopniowo przybierałam, ale w tym tempie to ja się boję co będzie w 8-9msc

reklama
Ja nie mierzę wcale, a może powinnam? Widzę mniej więcej jak rośnie i dużo się nie zmienił więc czekam na to wielkie bum żeby mieć takie balony jak Wy :p

Ja nie mierzę wcale, a może powinnam? Widzę mniej więcej jak rośnie i dużo się nie zmienił więc czekam na to wielkie bum żeby mieć takie balony jak Wy :p
Heheh ja tez czekam bo zwykle byl mały i do niczego a teraz jest co pokazac :-D

Wiecie co z tymi kg...ja na przykład należe do tej grupy niestety schizujących na punkcie kg...i tak sie balam co to bedzie w ciazy...a teraz widze ze jem jak jadlam...nie objadam sie i jestem z siebie dumna ze tak sie ladnie trzymam...w sumie martwi mnie tylko ze po wiekszych posilkach boli mnie zoladek,ale znajoma mowila ze miala tak samo.

Spoko my z Mata chyba przodujemy- ona ostatnio miala 110 cm, ja mam ok 111-112 cm ;-)
Wiec goncie mnie jak potraficie :-D:-D
ok, tylko wiesz...ja w 1wszej ciąży musiałam odstawić leki na tarczyce,które przyczyniły się do tego że w ciąży przytyłam dokładnie 30kg:-( i teraz się pilnuję i cykam,ale pewnie będzie podobnie:-(

Huraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (wiem, jestem wredna) są Kobietki, które tyją :-D:-D:-D nie jestem sama :-D:-D:-D:-D:-D:-D z moimi szalonymi kg :-D:-D:-D:-D:-D a już myślałam, że mi się woda zatrzymuje niemal całkowicie w organizmie ;-);-);-);-);-)

reklama
Do góry