reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mamam bliźniaków u nas pierwszy raz pisała ;-) a wystarczy wejśc w profil i zobaczyć, że wcześniejsze posty sa na wątku o ciąży bliźniaczej ;-)
a ja dziś stanełam na wagę i w ciągu miesiąca 3 kg (od początku będzie już 7 kg )
a ja dziś stanełam na wagę i w ciągu miesiąca 3 kg (od początku będzie już 7 kg )
almasta
Zaangażowana w BB
Mamam bliźniaków u nas pierwszy raz pisała ;-) a wystarczy wejśc w profil i zobaczyć, że wcześniejsze posty sa na wątku o ciąży bliźniaczej ;-)
gratuluje to tak jak ja - szczesliwa 7mka
a co do blizniaczkow to roznie bywa - moja kolezanka jest wlasnie w 38 tygodniu i ledwo chodzi, ale blizniaki jeszcze sie nie pchaja do wyjscia
kamilaedi
Fanka BB :)
gratuluje to tak jak ja - szczesliwa 7mka
a co do blizniaczkow to roznie bywa - moja kolezanka jest wlasnie w 38 tygodniu i ledwo chodzi, ale blizniaki jeszcze sie nie pchaja do wyjscia
to ja sie do was przylacze z moja 7 na plus
karolka84
mama kwietniowa '09
JA mam już 4,5 na PLUSIE... Z czego 2 kg przez ostatni miesiąc przybyło. Rozpędzam się nie ma co...:/ strach się bać!!! Z Gabrsyią przytyłam 22kg!!! Wolałabym nie powtarzać tego wyczynu...Ale co poradzić jak ostatnio odkurzacz żołądkowy mi się włączył i non stop głodna chodzę
monika2412
Fanka BB :)
Wy to dziewczyny mało przybieracie na wadze ja mam 10+ albo więcej a co będzie później słoń
reklama