reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

Ja się przed ciąża odchudzałam i schudłam z 75 na 62 kg pół roku walczyłam o taką wagę a teraz tylko dowiedziałam się ze jestem w ciąży okazało się ze mam +3.A na wizycie w 10 tygodniu miałam już +5,5 w 13 tygodniu +7 w 18 tygodniu 10kg więcej.A teraz jest 20 i nie wiem boje sie wchodzić na wage a tak naprawdę biust mi najbardziej urósł i brzuch w tyłek tylko trochę poszło i w nogi z 2 cm w obwodzie.Każda ciąża jest inna naprawdę podobno ma być synek a przy poprzednim synku przytyłam tylko 12 -13 kg i jak urodziłam wchodziłam we wszystkie ciuchy.Ale chyba sie tym tak nie przejmuje ważniejsze dla mnie jest żeby było zdrowe

reklama
Spoko my z Mata chyba przodujemy- ona ostatnio miala 110 cm, ja mam ok 111-112 cm ;-)
Wiec goncie mnie jak potraficie :-D:-D

aż sie zmierzyłam - remis na pierwszym miejscu :-p- bo mam dokładnie 111/112 cm ;-):-D

monika w piersi to mi chyba najbardziej poszlo mam takie balony ze sie ich boje poprostu:-D

ja ze 104/105 cm mam juz 110 cm - a jeszcze kilka cm spokojnie przybędzie :baffled:

ja już prawie do 60kg dobijam, a zaczynałam od 54,5 w 7tyg bo wczesniej to nie wiem, w życiu tyle nie ważyłam i nie podoba mi się to za bardzo, chciałam z 10kg przytyć przez całą ciążę a potem ładnie wszystko zrzucić przy porodzie i karmieniu a tu guzik, zima idzie i jeść się chce, Damian chyba po tatusiu duży chłopak będzie bo mój K. to potężny facet jest, muszę się więcej ruszać

Czesc dziewczyny ! Pocieszylyscie mnie z tymi kg na plusie. Ja juz mam 6 na plusie przy czym ostatenie 4 przybyly mi w ciagu ostatnich tygodni:szok:. W oszalamiajacym tempie zamieniam sie w mega bulinke. Przy czym nie objadam sie, wiec nie wiem skad one sie namnazaja:cool::cool: Co prawda jestem w trojpaku ( blizniaki), aczkolwiek dzieciaczki waza po 300 g, wiec nie wiem gdzie to pozostale 5. Juz sie boje pomyslec, ile bedzie do zgubienia po ciazy, tym bardziej ze najbardziej sie tyje w 8 i 9 miesiacu..;/

reklama
Czesc dziewczyny ! Pocieszylyscie mnie z tymi kg na plusie. Ja juz mam 6 na plusie przy czym ostatenie 4 przybyly mi w ciagu ostatnich tygodni:szok:. W oszalamiajacym tempie zamieniam sie w mega bulinke. Przy czym nie objadam sie, wiec nie wiem skad one sie namnazaja:cool::cool: Co prawda jestem w trojpaku ( blizniaki), aczkolwiek dzieciaczki waza po 300 g, wiec nie wiem gdzie to pozostale 5. Juz sie boje pomyslec, ile bedzie do zgubienia po ciazy, tym bardziej ze najbardziej sie tyje w 8 i 9 miesiacu..;/

No mamy kolejne blizniaki na forum i sie nie ujawniaja? :szok: :-)
Hej napisz na pogadowkach cos wiecej o sobie i o malenstwach :-)

Do góry