MantaZG
Fanka BB :)
pewnie urodzę w 7 miesiącu to aż tyle nie przytyje
hm? jak to... "pewnie urodze w 7 miesiacu" ? skąd takie przypuszczenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie urodzę w 7 miesiącu to aż tyle nie przytyje
Manta jak się ma dwójkę dzidziolów w brzuszku to chyba wcześniej biorą na porodówkę ..
jakto w 7?:-)a mi najwięcej przybyło przez I trymestr, aż 10kg zupełnie zmieniłam sposób odżywiania, całymi dniami wcinałam sucharki czy wafle ryżowe, może wydają się niezbyt kaloryczne, ale jest wręcz przeciwnie, bo białe pieczywo i ryż ma duzo kalorii. Pierwszą rzeczą jaką robiłam rano to było sięgniecie po sucharka (tak ok 6 rano) i ostatnia również (ok 12 w nocy), czasami w nocy budził mnie ten potworny ból brzucha i musiałam znowu jeść. Takie całodobowe mega mdłości zawdzięczam moim dwóm bobasom, które szaleją w brzuszku.
Dobra rzecz jest taka, że od połowy września do teraz przybrało mi 2kg pewnie urodzę w 7 miesiącu to aż tyle nie przytyje
jakto w 7?:-)
chyba mnie tez ominęła ta wiadomosc o blizniakach bo sobie nie przypominam jedynie ze Pani dopiero teraz sie ujawnia na naszym watku