reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
atomowka ja narazie nic nie przytyłam ale pewnie wszystko przede mną :p obwód rosnie tu i tam ale waga stoi :) w sumie to sporo jem więc sie dziwie czemu kg nie przybywa a w poniedziałek ide do lekarza to sie zapytam:) Jesu dziewczyny ja miałam tyle w biuście i teraz jeszcze urośnie a nawet nie urosnie tylko rośnie juz !!! jestem przerażona :szok: :-D:-D:-D

Dziewczyny nie żartujcie... Ja już nie wiem czy ze mną wszystko wporządku... Muszę chyba zacząć ograniczać jedzenie - a z jakiego BMI startowałyście??

Zmierzyłam się 85 cm na wysokości pępka, 92 najbardziej wystające miejsce na brzuchu - pod pępkiem :) chyba macica się wypycha ale ja się tam nie znam ;)

Ostatnia edycja:
Kamilaedi ja w maju ważyłam 55.5- 57 kg zależało od ważenia - dziś mam 65 ;/ no nie wiem czy mnie ktoś tu przebije w kg na plus - wychodzi 8 - 9.5 kg !!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny wydaje mi sie że każda z nas napewno wybije wagowo :p tylko zapewne troche później :) no u mnie coś drgnęła waga +1kg :) zaczynałam od 57 teraz prawie 58 :) noo ale wasze wagi to faktycznie dośc znaczne, to może ze mną jest coś nie tak ?

Kamilaedi ja jestem jakies 5 kg na plusie (jak nie więcej), ale nie przejmuje się - byleby nie mieś przyrostów po 5 kg w miesiąc, bo to znaczy że woda się zatrzymuje ;-)

reklama
Do góry