reklama
kadza
Fanka BB :)
atomowka ja narazie nic nie przytyłam ale pewnie wszystko przede mną obwód rosnie tu i tam ale waga stoi w sumie to sporo jem więc sie dziwie czemu kg nie przybywa a w poniedziałek ide do lekarza to sie zapytam Jesu dziewczyny ja miałam tyle w biuście i teraz jeszcze urośnie a nawet nie urosnie tylko rośnie juz !!! jestem przerażona
MaMicurina
ja kg mniej mialamDziewczyny a czy któraś nie przytyła w ogóle?
Bo ja jeszcze ani grama, od początku schudłam ok 3 kg i tak ciągle po trochu spada waga
Dziewczyny nie żartujcie... Ja już nie wiem czy ze mną wszystko wporządku... Muszę chyba zacząć ograniczać jedzenie - a z jakiego BMI startowałyście??
Zmierzyłam się 85 cm na wysokości pępka, 92 najbardziej wystające miejsce na brzuchu - pod pępkiem chyba macica się wypycha ale ja się tam nie znam
Zmierzyłam się 85 cm na wysokości pępka, 92 najbardziej wystające miejsce na brzuchu - pod pępkiem chyba macica się wypycha ale ja się tam nie znam
Ostatnia edycja:
kamilaedi
ja jak was czytam to mam zalamke.... chyba najwiecej przytylam- a chuda to ja nigdy nie bylam:-(
kadza
dziewczyny wydaje mi sie że każda z nas napewno wybije wagowo tylko zapewne troche później no u mnie coś drgnęła waga +1kg zaczynałam od 57 teraz prawie 58 noo ale wasze wagi to faktycznie dośc znaczne, to może ze mną jest coś nie tak ?
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kamilaedi ja jestem jakies 5 kg na plusie (jak nie więcej), ale nie przejmuje się - byleby nie mieś przyrostów po 5 kg w miesiąc, bo to znaczy że woda się zatrzymuje ;-)
reklama
kamilaedi
no ja mam prawie 6 na plusie... a ty lina moze i najwiecej przybralas ale i najchudsza jestes