reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
u mnie od poczatku juz +5,5kg jest, nie jest źle jak narazie :) a na wysokosci pepka mam równiutkie 100cm a wczesniej nie wiem ile miałam bo sie nie mierzyłam :) ale wydaje mi sie ze ok 20cm przybyło :0

Ostatnia edycja:
u mnie chyba bedzie juz kolo 4 kg na plus :)
to efekt obiadkow Mamusi :)
ale nie jestem do konca pewna, czy nie wiecej bo mi sie waga popsula ;)

Hmmm...
Zmierzylam brzucho :dry:
Wygrzebalam ze w 9 tygodniu mialam niby 102 cm, zaczynalam mysle ok 97-98 cm.
Dzis ( 16/17 tc) 109 cm . Nie wiem czy to duzy przyrost czy nie jak na taka pilke co tacham juz z przodu :confused:
Wazyc sie tu nie bede, w UK znowu na swojej wadze sie zwaze i zobacze ile przybylo :-p

Witajcie dziewczyny :) Jestem nowa ,czytam tutaj sobie was ale czas sie zacząc udzielac troche:)
Nooo u mnie jest 15/16 tydzien waga stoi jak stała 57kg ale w obwodzie przybywa +4cm :)
Brzuszek taki sobie ja tam widze zmiany ale wszyscy twierdza ze nic nie widac :p

reklama
u mnie +6,5 :o

nie wiem kiedy, nie wiem jak...
jak tak dalej pojdzie to....oj....oj....oj

aaale jaja. ;p
zimą zastąpię Pana Bałwana przed oknem. aaa co!

Ostatnia edycja:
Do góry