reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

reklama
u mnie od poczatku juz +5,5kg jest, nie jest źle jak narazie :) a na wysokosci pepka mam równiutkie 100cm a wczesniej nie wiem ile miałam bo sie nie mierzyłam :) ale wydaje mi sie ze ok 20cm przybyło :0

Ostatnia edycja:
u mnie chyba bedzie juz kolo 4 kg na plus :)
to efekt obiadkow Mamusi :)
ale nie jestem do konca pewna, czy nie wiecej bo mi sie waga popsula ;)

Hmmm...
Zmierzylam brzucho :dry:
Wygrzebalam ze w 9 tygodniu mialam niby 102 cm, zaczynalam mysle ok 97-98 cm.
Dzis ( 16/17 tc) 109 cm . Nie wiem czy to duzy przyrost czy nie jak na taka pilke co tacham juz z przodu :confused:
Wazyc sie tu nie bede, w UK znowu na swojej wadze sie zwaze i zobacze ile przybylo :-p

Witajcie dziewczyny :) Jestem nowa ,czytam tutaj sobie was ale czas sie zacząc udzielac troche:)
Nooo u mnie jest 15/16 tydzien waga stoi jak stała 57kg ale w obwodzie przybywa +4cm :)
Brzuszek taki sobie ja tam widze zmiany ale wszyscy twierdza ze nic nie widac :p

reklama
u mnie +6,5 :o

nie wiem kiedy, nie wiem jak...
jak tak dalej pojdzie to....oj....oj....oj

aaale jaja. ;p
zimą zastąpię Pana Bałwana przed oknem. aaa co!

Ostatnia edycja:
Do góry