reklama
lastpetunia
Fanka BB :)
u mnie od poczatku juz +5,5kg jest, nie jest źle jak narazie a na wysokosci pepka mam równiutkie 100cm a wczesniej nie wiem ile miałam bo sie nie mierzyłam ale wydaje mi sie ze ok 20cm przybyło :0
Ostatnia edycja:
kamilaedi
no to wagowo idziemy razem ja tez 5.5kg na plus.... a co do cm to niesprawdzamu mnie od poczatku juz +5,5kg jest, nie jest źle jak narazie a na wysokosci pepka mam równiutkie 100cm a wczesniej nie wiem ile miałam bo sie nie mierzyłam ale wydaje mi sie ze ok 20cm przybyło :0
anula_mm
czekając na...
z końcem 18tygodnia mamy z Marcelkiem:
66kg (+4,5kg)
90cm (+8cm)
66kg (+4,5kg)
90cm (+8cm)
Angel.
Zwierzoholik;)
Hmmm...
Zmierzylam brzucho
Wygrzebalam ze w 9 tygodniu mialam niby 102 cm, zaczynalam mysle ok 97-98 cm.
Dzis ( 16/17 tc) 109 cm . Nie wiem czy to duzy przyrost czy nie jak na taka pilke co tacham juz z przodu
Wazyc sie tu nie bede, w UK znowu na swojej wadze sie zwaze i zobacze ile przybylo
Zmierzylam brzucho
Wygrzebalam ze w 9 tygodniu mialam niby 102 cm, zaczynalam mysle ok 97-98 cm.
Dzis ( 16/17 tc) 109 cm . Nie wiem czy to duzy przyrost czy nie jak na taka pilke co tacham juz z przodu
Wazyc sie tu nie bede, w UK znowu na swojej wadze sie zwaze i zobacze ile przybylo
kadza
Witajcie dziewczyny Jestem nowa ,czytam tutaj sobie was ale czas sie zacząc udzielac troche
Nooo u mnie jest 15/16 tydzien waga stoi jak stała 57kg ale w obwodzie przybywa +4cm
Brzuszek taki sobie ja tam widze zmiany ale wszyscy twierdza ze nic nie widac
Nooo u mnie jest 15/16 tydzien waga stoi jak stała 57kg ale w obwodzie przybywa +4cm
Brzuszek taki sobie ja tam widze zmiany ale wszyscy twierdza ze nic nie widac
reklama