reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

centymetry i kilograny na "+"

ja też mam 6 na plusie.. a może już nawet 7? ( biegnie do łazienki na wagę)
6,5 na plusie. ;]
nie obżeram się, jem dośc zdrowo i regularnie więc nie mam zamiaru sobie nic zarzucać, że tak tyję. I tak mam tendencje do łapania kilogramów czy tego chcę czy nie. Po za tym... haloooo;p w ciąży jestem.

Jedne całą ciąże tyją 5 kg...inne 30... jedne tyją przez 3 miesiące...inne przez 7 miesięcy.
Ja tam się porównywała nie będę z nikim, bo oszaleje;p

reklama
Ja mialam wszystko wlasciwie idealne na poczatku ciazy i w sumie poza zaczynajacym pojawiac sie brzucholkiem nie przytylam narazie nic.

Po wczorajszej wizycie mam 0,5kg na plus :-D...po obiedzie :confused2:

Ostatnia edycja:
Myślę, że to bardziej kwestia proporcji. ;) Bo ja tam w lustrze chudzinki nie widzę. :p W stare spodnie nie mieszczę się już od dawna...

Kurde a ja nadal na minusie:wściekła/y:
Wszystko stanęło w miejscu i chociaż już nie chudnę ( chyba) to ani nie przybieram na wadzę ani brzuch nie rośnie, piersi też nie
W ciuchach ciągle chodze starych

reklama
Do góry