MaMicurina
Fanka BB :)
Zmierzylam sie i ja :-) 89 brzuch i 0,6 kg plus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mata czytajac inne dziewczyny nie wiem jak Ty ale mi aż głupio jedna nie przytyła prawie nic, druga 3 kg jedynym pocieszeniem dla nas (obydwie zaczynamy 21 tydzień) jest to że mamy jedne ze starszych ciąży dziewczyny w ciągu najbliższych 3-4 tygodni możecie spokojnie nadrobić nasz przyrost wagi tzn mój to nie lada wyzwanie bo już jest 66 (wyjściowa55-57) kg ale jak się postaracie :-):-):-):-):-):-):-)
Lina ale ja się nie przejmuję, że ja aż tyle przybrałam, czy mam tyle w pasie - po porzedniej ciąży uz nie byłam drobna kobitka to i z dodatkowymi kg i cm sie łatwiej pogodzić ;-) poza tym wiem, że to dla maluszka tak rosne, więc luzik. Będę się martwić jak urodzę ;-)
oj tak na pewno jestem tego swiadomaMaMicurina jesteś dopiero w 16 tyg, za parę dni możesz gwałtownie ruszyć do przodu