reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
No właśnie waga nie przesuwa się mocno do przodu.Przybyło mi ok 8 kilo ;-)
A Ja zawsze szczuplaczkiem byłam i nie mam tendecji do tycia więc jeśc mogę ile wlezie bez patrzenia na kalorie ;-)
A Ja zawsze szczuplaczkiem byłam i nie mam tendecji do tycia więc jeśc mogę ile wlezie bez patrzenia na kalorie ;-)
sylwia8708
Fanka BB :)
Ja do pewnego momentu też nie musiałam liczyć kalorii i bać się o wagę, ale było to bardzo dawno temu i chyba nie prawda Teraz apetyt duży na wadze 12+ i lękam się ile jeszcze mi przybędzie
Anecia1111
super brzuszki babeczki!!!!!! tęsknię za swoim ;-)
hehe a wagi się nie lękajcie... wyobraźcie sobie ze ja przytyłam 23 kg (waga na 2 tyg przed porodem a ile bylo w dniu porodu na plusie to nawet nie wiem ale z pewnością więcej...)... ale wszystko da się zrzucić jak się tylko człowiek zaprze :-)
szczęśliwych porodów życzę!!!
sierpniówka 2010
hehe a wagi się nie lękajcie... wyobraźcie sobie ze ja przytyłam 23 kg (waga na 2 tyg przed porodem a ile bylo w dniu porodu na plusie to nawet nie wiem ale z pewnością więcej...)... ale wszystko da się zrzucić jak się tylko człowiek zaprze :-)
szczęśliwych porodów życzę!!!
sierpniówka 2010
aniawos
magda zgrabny brzusio..
Ja dzisiaj weszłam na wagę to jest 11kg na plusie. Pewnie jeszcze max 1kg przytyję, bo chyba przez 2 tyg więcej nie zdążę..
Ja dzisiaj weszłam na wagę to jest 11kg na plusie. Pewnie jeszcze max 1kg przytyję, bo chyba przez 2 tyg więcej nie zdążę..
miki_czchow
No magda zgrabniutki
reklama
Magda mamy podobne ciazowe brzuchy. Takie dosc pokazne kulki.
A oprocz tego wygladasz pieknie i szczuplo.
JA juz przytylam okolo 13 kg, choc wczoraj na wazeniiu wyszlo ze 15.. Ta waga zawyzala albo ja bylam taka opuchnieta, bo w domu dzien wczesniej wyszlo 72kg.
Az sie boje... Jeszcze mieasiac
A oprocz tego wygladasz pieknie i szczuplo.
JA juz przytylam okolo 13 kg, choc wczoraj na wazeniiu wyszlo ze 15.. Ta waga zawyzala albo ja bylam taka opuchnieta, bo w domu dzien wczesniej wyszlo 72kg.
Az sie boje... Jeszcze mieasiac